text.skipToContent text.skipToNavigation

Nieuws.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom onze organisatie en onze producten en diensten. Op deze pagina vind je het laatste nieuws.

Actie flexibel schuurblok.

31-08-2020
Ontvang nu tijdelijk een gratis flexibel schuurblok 70x125mm bij afname van 2 dozen schuurstrookjes 1948 Siaflex of 1950 Siaspeed.

Lees verder
 

Openingstijden en leveringen zomerperiode.

22-06-2020
In verband met de de vakantieperiode zijn onze openingstijden en leverdagen in de aankomende weken gewijzigd. Graag willen wij je hierop attenderen.

Lees verder


Post & Win!

02-05-2020
Heb jij een houten vloer, tafel, keukenfrontjes of een ander object afgewerkt met de LOBASOL® HS 2K ImpactOil? Plaats dan een foto van jouw project op een van onze socials en maak kans op een Festool-schuurmachine of een van de andere te gekke prijzen! Lees snel verder voor de actievoorwaarden.

Lees verder


NIEUW: Kaindl BOARDS collectie 2020.

28-04-2020
Kaindl presenteerde onlangs haar nieuwste collectie decoratief plaatmateriaal met een aantal zeer spraakmakende en unieke decors, inspired by nature.

Lees verder
 

Blauer Engel milieucertificaat als eerste behaald door Pfleiderer.

03-04-2020
Wij zijn blij je te kunnen meedelen dat Pfleiderer als eerste HPL-fabrikant voor het emissiearme Duropal-HPL, Duropal-HPL Compact en Duropal-sandwichpaneel P2 het milieucertificaat Blauer Engel (DE UZ 76) heeft behaald.

Lees verder
 

Corona-update. Geen zorgen over je bestelling.

19-03-2020
Het zijn spannende en moeilijke tijden sinds de uitbraak en verspreiding van het coronavirus (COVID-19). Ook wij krijgen de laatste dagen veel vragen over onze leveringen. Wij vinden het daarom van belang je hierover te informeren.

Lees verder


MDF zonder toegevoegde formaldehyde

28-02-2020
Speciaal voor omgevingen die gevoelig zijn voor formaldehyde-emissies, zoals scholen, kinderdagverblijven, musea, etc. biedt de MEDITE CLEAR MDF-plaat zonder toegevoegde formaldehyde uitkomst. Zoals alle Medite-producten is ook deze FSC-gecertificeerd.

Lees verder
 

Cursus Krasvrij schuren van je vloer

27-02-2020
Een perfect eindresultaat? Dat begint met goed schuren! Steeds meer vloeren worden ingekleurd (met een olie of een lak). De kwaliteit van het schuren is daardoor veel kritischer en essentiëler geworden. Volg de cursus Krasvrij schuren als jij ook gaat voor perfectie.

Lees verder

NIEUW: Alvic Syncron

07-02-2020
Kies voor Alvic en beschik over gemelamineerd spaanplaat met een zeer natuurlijke finish welke bovendien zeer krasvast is. Hiermee is Alvic Syncron een uitstekende reproductie van het originele materiaal.

Lees verder
 

Nieuw en Natuurlijk; Maigreen® Handcleaner

01-02-2020
De Maigreen® Handcleaner vormt dé innovatieve oplossing voor het reinigen van jouw handen als alternatief op de diverse bestaande handreinigers. Waar chemische middelen zoals bijvoorbeeld terpentine of handreinigers zoals garagezeep zorgen voor ruwe handen, kloven en nare geurresten, ruimt de Maigreen® Handcleaner deze vervelende producteigenschappen als eerste handreiniger definitief uit de weg!

Lees verder
 

Najaarsactie Maiburg Gluetender / Rakoll® 4933

25-10-2019
De Maiburg Gluetender vormt een echte noviteit op het gebied van afvullen van kleinere verpakkingen PVAC-lijm. Momenteel hebben wij een interessante najaarsactie op dit pompsysteem i.c.m. onze 100% formaldehydevrije houtlijm Rakoll® 4933. Bekijk hem snel!

Lees verder
 

Eerste Maiburg-producten in Inside/Inside

11-10-2019
De eerste topmerken uit ons assortiment, zoals Pfleiderer, Kaindl en Wakol hebben inmiddels producten in duurzaamheidstool Inside/Inside staan. Lees meer en stel jouw duurzame interieur samen!

Lees verder
 

NIEUW: Kaindl Vloerencollectie

30-9-2019 
Kwaliteitsvloeren. Made in Salzburg. De naam Kaindl staat voor hoogwaardige vloeren die robuust en levendig zijn. Vanaf dit moment hebben wij de kwaliteitsvloeren van Kaindl ook in ons assortiment opgenomen.

Lees verder
 

Introductie Siavlies schuurspons

26-9-2019 
Siavlies sponsen zorgen voor een perfecte finish wat resulteert in een hoge glansgraad van de lak. Deze sponsen zijn nu ook dubbelzijdig verkrijgbaar. Profiteer nu van onze speciale introductieactie.

Lees verder
 

Hoogglans spuitwerk is als een pizza


15-8-2019
We zien behoorlijk wat parallellen tussen het bakken van een pizza en het spuitwerk van veel interieurs. 

Lees verder
 

Pfleiderer levert 100% circulair plaatmateriaal


11-6-2019
Pfleiderer is een belangrijke leverancier van Maiburg die milieu en duurzaamheid zeer serieus neemt. Circulariteit en optimaal gebruik van grondstoffen is een van haar speerpunten. Vanaf nu is Pfleiderer-plaatmateriaal voor 100% samengesteld uit hergebruikt hout. De hoge constante kwaliteit blijft gegarandeerd.

Lees verder
 

100% formaldehydevrije Rakoll® 4933; zorgt voor schonere lucht in productie- en werkomgeving 


5-4-2019
Met de introductie van deze nieuwe PVAc-lijm voor vlakverlijming en montagetoepassingen, bieden wij klanten de zekerheid van een sterke en betrouwbare lijmverbinding die tevens bijdraagt aan het verlagen van schadelijke emissies.   

Lees verder
 

Structuurnoviteiten Pfleiderer

30-11-2018
De twee laatste structuurnoviteiten van topmerk Pfleiderer zijn vanaf januari 2019 standaard verkrijgbaar maar in een aantal gekozen decors nu al uit voorraad bij Maiburg! 

Lees verder
 

Met Maiburg en Pfleiderer naar een circulaire productieproces

31-10-2018
Onder ons eigen label Maigreen zijn wij de afgelopen jaren actief betrokken in het creëren van het circulaire productieproces. Marktleider Pfleiderer werkt hier al jaren aan mee omdat het overtuigd is van het circulaire gedachtengoed. Van afval weer grondstof maken voor nieuwe spaanplaten. 

Lees verder
 

Met Maiburg een duurzaam, gezond en circulair interieur realiseren

09-07-2018
Maiburg levert actief een bijdrage aan een duurzamere wereld. Reden voor Maiburg om steeds meer informatie over producten te verzamelen en haar kennis daarover te delen. O.a. via hét onafhankelijke platform voor de interieurontwerper InsideInside. 

Lees verder
 

Cursisten met een zeer goed gevoel (en een certificaat!) de deur uit!

05-06-2018
Onder begeleiding van Lecol-deskundigen (als ook een zeer bekwame afgevaardigde van leverancier Wakol) werden de cursisten aan de hand meegenomen om probleemloos te leren egaliseren. Een zeer geslaagde cursusdag! 

Lees verder
 

Maiburg introduceert nieuwe houtstructuur Pfleiderer: Natural Wood (NW)

02-05-2018
Natuurlijkheid en precisie vormen de voel- en zichtbare houtstructuur Natural Wood (NW) van Pfleiderer. Nu 12 decors standaard uit voorraad bij Maiburg. 

Lees verder

 

Maiburg Informatieservice.

Periodiek sturen wij digitale nieuwsberichten naar relaties. Deze zitten boordevol interessante artikelen dus het is een makkelijke manier om op de hoogte te blijven. Aanmelden hiervoor kan via onderstaand formulier. 

Ik wil op de hoogte blijven en ontvang graag tips en nieuws van Maiburg

* betekent verplicht
Geslacht
Ik heb interesse in de producten/toepassingen: