text.skipToContent text.skipToNavigation

Nieuws.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom onze organisatie en onze producten en diensten. Op deze pagina vind je het laatste nieuws.

Openingstijden en leveringen feestdagen

29-11-2019
In verband met de komende feestdagen zijn onze openingstijden en leveringen bij Maiburg en Lecol in week 52 en week 01 (2020) gewijzigd. Graag willen wij je hierop alvast attenderen.

Lees verder
 

Najaarsactie Maiburg Gluetender / Rakoll® 4933

25-10-2019
De Maiburg Gluetender vormt een echte noviteit op het gebied van afvullen van kleinere verpakkingen PVAC-lijm. Momenteel hebben wij een interessante najaarsactie op dit pompsysteem i.c.m. onze 100% formaldehydevrije houtlijm Rakoll® 4933. Bekijk hem snel!

Lees verder
 

Eerste Maiburg-producten in Inside/Inside

11-10-2019
De eerste topmerken uit ons assortiment, zoals Pfleiderer, Kaindl en Wakol hebben inmiddels producten in duurzaamheidstool Inside/Inside staan. Lees meer en stel jouw duurzame interieur samen!

Lees verder
 

NIEUW: Kaindl Vloerencollectie

30-9-2019 
Kwaliteitsvloeren. Made in Salzburg. De naam Kaindl staat voor hoogwaardige vloeren die robuust en levendig zijn. Vanaf dit moment hebben wij de kwaliteitsvloeren van Kaindl ook in ons assortiment opgenomen.

Lees verder
 

Introductie Siavlies schuurspons

26-9-2019 
Siavlies sponsen zorgen voor een perfecte finish wat resulteert in een hoge glansgraad van de lak. Deze sponsen zijn nu ook dubbelzijdig verkrijgbaar. Profiteer nu van onze speciale introductieactie.

Lees verder
 

Hoogglans spuitwerk is als een pizza


15-8-2019
We zien behoorlijk wat parallellen tussen het bakken van een pizza en het spuitwerk van veel interieurs. 

Lees verder
 

Openingstijden en leveringen zomervakantie


20-6-2019
In verband met de vakantieperiode zijn onze openingstijden en leverdagen gewijzigd van week 30 t/m week 34. Graag willen wij je hierop attenderen.

Lees verder
 

Pfleiderer levert 100% circulair plaatmateriaal


11-6-2019
Pfleiderer is een belangrijke leverancier van Maiburg die milieu en duurzaamheid zeer serieus neemt. Circulariteit en optimaal gebruik van grondstoffen is een van haar speerpunten. Vanaf nu is Pfleiderer-plaatmateriaal voor 100% samengesteld uit hergebruikt hout. De hoge constante kwaliteit blijft gegarandeerd.

Lees verder
 

100% formaldehydevrije Rakoll® 4933; zorgt voor schonere lucht in productie- en werkomgeving 


5-4-2019
Met de introductie van deze nieuwe PVAc-lijm voor vlakverlijming en montagetoepassingen, bieden wij klanten de zekerheid van een sterke en betrouwbare lijmverbinding die tevens bijdraagt aan het verlagen van schadelijke emissies.   

Lees verder
 

Structuurnoviteiten Pfleiderer

30-11-2018
De twee laatste structuurnoviteiten van topmerk Pfleiderer zijn vanaf januari 2019 standaard verkrijgbaar maar in een aantal gekozen decors nu al uit voorraad bij Maiburg! 

Lees verder
 

Met Maiburg en Pfleiderer naar een circulaire productieproces

31-10-2018
Onder ons eigen label Maigreen zijn wij de afgelopen jaren actief betrokken in het creëren van het circulaire productieproces. Marktleider Pfleiderer werkt hier al jaren aan mee omdat het overtuigd is van het circulaire gedachtengoed. Van afval weer grondstof maken voor nieuwe spaanplaten. 

Lees verder
 

Met Maiburg een duurzaam, gezond en circulair interieur realiseren

09-07-2018
Maiburg levert actief een bijdrage aan een duurzamere wereld. Reden voor Maiburg om steeds meer informatie over producten te verzamelen en haar kennis daarover te delen. O.a. via hét onafhankelijke platform voor de interieurontwerper InsideInside. 

Lees verder
 

Cursisten met een zeer goed gevoel (en een certificaat!) de deur uit!

05-06-2018
Onder begeleiding van Lecol-deskundigen (als ook een zeer bekwame afgevaardigde van leverancier Wakol) werden de cursisten aan de hand meegenomen om probleemloos te leren egaliseren. Een zeer geslaagde cursusdag! 

Lees verder
 

Maiburg introduceert nieuwe houtstructuur Pfleiderer: Natural Wood (NW)

02-05-2018
Natuurlijkheid en precisie vormen de voel- en zichtbare houtstructuur Natural Wood (NW) van Pfleiderer. Nu 12 decors standaard uit voorraad bij Maiburg. 

Lees verder

 

Maiburg Informatieservice.

Periodiek sturen wij digitale nieuwsberichten naar relaties. Deze zitten boordevol interessante artikelen dus het is een makkelijke manier om op de hoogte te blijven. Aanmelden hiervoor kan via onderstaand formulier. 

Ik wil op de hoogte blijven en ontvang graag tips en nieuws van Maiburg

* betekent verplicht
Geslacht
Ik heb interesse in de producten/toepassingen: