text.skipToContent text.skipToNavigation
Even geduld, we verzamelen alles voor je! Even geduld, we verzamelen alles voor je!
true

Onze diensten.

Wij zien toegevoegde waarde voor onze relaties in een aantal specifieke eigenschappen van onze organisatie. Deze klant- en resultaatgerichtheid blijft bij onze klanten niet onopgemerkt en zorgt al jarenlang voor een trouwe klantenkring.

Onze kennis is niet alleen product georiënteerd. Als vakspecialisten stellen wij altijd graag eerst een duidelijke diagnose voordat wij je van advies voorzien. Ontdek al onze diensten hieronder. Wij helpen vakmensen vooruit.

Demonstraties en trainingen

Met adviezen, demonstraties, workshops en trainingen zijn de specialisten van Maiburg in staat om je te begeleiden bij diverse vraagstukken. Onze specialisten helpen je graag vooruit op jouw werksituatie te optimaliseren.

Monsteraanvragen

Maiburg biedt de service om binnen 24 uur samples van onze plaatmaterialen te versturen. Dit is van toepassing op al onze voorraaddecors van de decoratieve merken. Andere decors zijn uiteraard op aanvraag ook leverbaar.

Plaatbewerkingen

Leg het zagen en plakken van plaatmateriaal bij Maiburg neer! Deze plaatbewerkingen in combinatie met de grootste voorraad (decoratief) plaatmateriaal van Nederland maakt Maiburg jouw totaalleverancier in de houtverwerkende industrie!

Showroombezoek

De grootste voorraadcollectie decoratief plaatmateriaal van Nederland vind je voortaan op één plek. We willen interieurbouwers hier inspireren met grote stalen, de vele collectieboeken en kasten vol samples. Wees welkom in onze snoepwinkel voor vakmensen in de interieurbouw!

Contact.

Al onze inspanningen en acties zijn erop gericht om een bijdrage te leveren aan het optimaliseren van joúw werksituatie. Met o.a. adviezen, demonstraties en trainingen zijn de specialisten van Maiburg in staat om je te begeleiden bij diverse vraagstukken. Een vanzelfsprekendheid. Wij helpen vakmensen vooruit.

Alle showroombezoeken, demo-aanvragen en adviesverzoeken doe je het meest eenvoudig via onze verkoopcollega's. Hiervoor kan je bellen naar: 0416-566566 of verkoop@maiburg.nl.

.