text.skipToContent text.skipToNavigation
Even geduld, we verzamelen alles voor je! Even geduld, we verzamelen alles voor je!
true

Inspiratie & Advies.

Maiburg is al vijf generaties lang een betrouwbare partner en autoriteit voor vakmensen. Wat betrouwbaarheid voor ons betekent? Persoonlijk contact met gespecialiseerde mensen. We bouwen duurzame relaties op en gaan graag met je in gesprek. Samen bundelen we onze krachten en gaan we op zoek naar het juiste antwoord op jouw vraag. Denk hierbij aan uitgebreide demo- en trainingsmogelijkheden of kies de mooiste materialen voor jouw project in onze eigen showroom in Waalwijk. Neem contact met ons op en maak direct een afspraak met een van onze materiaaladviseurs! Wij helpen vakmensen vooruit.

Onze diensten

Wij zien toegevoegde waarde voor onze relaties in een aantal specifieke eigenschappen van onze organisatie. Deze klant- en resultaatgerichtheid blijft bij onze klanten niet onopgemerkt en zorgt al jarenlang voor een trouwe klantenkring.

Onze kennis is niet alleen product georiënteerd. Als vakspecialisten stellen wij altijd graag eerst een duidelijke diagnose voordat wij je van advies voorzien. Ontdek al onze diensten:

Documentatie

Door middel van verschillende catalogi geven wij inzicht in ons voorraadprogramma schuurmateriaal, lijmen, plaatmateriaal, lakken, oliën en onderhoudsproducten. Aangezien het assortiment regelmatig wordt aangepast en uitgebreid worden deze catalogi regelmatig geactualiseerd. Je vind ze via de button hieronder. Productspecifieke documentatie tref je altijd bij de artikelen aan, onder het tabblad 'documenten'. 

Referenties

Dagelijks worden in Nederland vele werkstukken gemaakt met materialen uit ons leveringsprogramma. Op onze pagina met referenties vind je een kleine greep van een aantal aansprekende projecten, welke wij vanuit één van onze bedrijven succesvol hebben begeleid. Per project vind je meer informatie, ook over de gebruikte producten.

Contact.

Al onze inspanningen en acties zijn erop gericht om een bijdrage te leveren aan het optimaliseren van joúw werksituatie. Met o.a. adviezen, demonstraties en trainingen zijn de specialisten van Maiburg in staat om je te begeleiden bij diverse vraagstukken. Een vanzelfsprekendheid. Wij helpen vakmensen vooruit.

Alle showroombezoeken, demo-aanvragen en adviesverzoeken doe je het meest eenvoudig via onze verkoopcollega's. Hiervoor kan je bellen naar: 0416-566566 of verkoop@maiburg.nl.

.