text.skipToContent text.skipToNavigation

Onze dealers.

Schuurmateriaal

Maiburg werkt samen met een uitgebreid en professioneel netwerk van dealers. Vakmensen in de branches Automotive, Schilderwerk en Jachtbouw & Bunkerstations kunnen voor onze schuurmaterialen terecht bij één van de dealers in de buurt. Naast de levering van producten geven zij ook deskundig advies over de toepassing van de producten.
 

Om vakmensen vooruit te helpen hebben we altijd een Maiburg-dealer bij jou in de buurt. Bekijk via de onderstaande links het overzicht van onze dealers per branche.

Automotive
Schilders
Jachtbouw & Bunkerstations

 

Lecol

Onze Lecol producten zijn voor vakmensen uit de vloerenbranche verkrijgbaar via onze erkende Lecol dealers. Bezoek een dealer bij jou in de buurt en ontvang naast kwalitatieve producten ook deskundig advies.

Via de onderstaande link vind je een overzicht van onze Lecol dealers in Nederland en België.

Vloeren

Consumenten verwijzen wij naar de consumentendealers van onderhoudsproducten. Download hiervoor de dealerlijst voor Lecol consumenten. Deze zal na klik automatisch in je downloads verschijnen.
 

Lijmen

De meeste lijmen van Maiburg zijn rechtstreeks te bestellen via onze webshop. Voor schoenreparatie en orthopedie verwijzen we echter naar onze dealers. Het assortiment Wakol-lijmen (en Sia Abrasives schuurmateriaal) wordt verkocht via gerenommeerde dealers bij jou in de buurt.

Bekijk via onderstaande links een overzicht van onze dealers per branche.

Polyetherverwerking
Houtverwerking
Lederverwerking