text.skipToContent text.skipToNavigation

Dealers.

Schuurmateriaal

Professionals in de sectoren automotive, schilder en jachtbouw kunnen onze producten verkrijgen via de diverse professionele Maiburg dealers in ons netwerk. Hier vind je een deel van ons productassortiment met juist díe producten, speciaal op de juiste toepassingen in jouw branche afgestemd. Naast het kopen van de producten zelf kun je hier ook terecht voor deskundig advies over de toepassing van deze producten.
 

Dankzij ons uitgebreide netwerk van dealers is er altijd een Maiburg-dealer bij jou in de buurt. Maak via de links hieronder een keuze voor de dealeradressen per branche.

Automotive
Schilders
Jachtbouw en bunkerstations

 

Lecol

Professionals in de vloerenbranche kunnen onze producten verkrijgen via de diverse professionele Lecol-dealers in ons netwerk. Naast het kopen van de producten zelf kun je hier ook terecht voor deskundig advies over de toepassing van deze producten.

Dankzij ons uitgebreide netwerk van dealers is er altijd een Lecol-dealer bij je in de buurt!

Groothandel

Consumenten verwijzen wij naar de consumentendealers van onderhoudsproducten. Download hiervoor de dealerlijst voor Lecol consumenten. Deze zal na klik automatisch in je downloads verschijnen.
 

Lijmen

Maiburg Lijmen belevert het overgrote deel van haar klanten rechtstreeks. De schoenreparatie en orthopedie vormen hierop echter een uitzondering; het assortiment Wakol-lijmen en sia-schuurmateriaal wordt verkocht via gerenommeerde dealers in de buurt.

Dankzij ons uitgebreide netwerk van dealers is er altijd een Maiburg-dealer in de buurt. Maak via de links hieronder een keuze voor dealeradressen per branche.

Polyetherverwerking
Houtverwerking
Lederverwerking