text.skipToContent text.skipToNavigation

MAIGREEN® 
Producten voor duurzaam bouwen.

Wij willen onze relaties graag goed informeren over producten en duurzaamheid en helpen betere keuzes te maken. Daarom is een brochure gemaakt met daarin veel nuttige informatie. Je vindt hierin informatie over duurzame grondstoffen, emissies, oplosmiddelen, keurmerken en duurzaam bouwen met LEED / BREEAM / WELL. Verder vind je hierin ons MAIGREEN®-assortiment met daarin alle productgroepen uit ons assortiment die beter dan gemiddeld scoren op gebied van duurzaamheid.
 
  • Duurzaam verantwoord assortiment
  • Informatie over keurmerken en certificeringen
  • Producten voor duurzaam bouwen met BREAAM/LEED  Leon van Dun
  Coördinator duurzaamheid

Hoe herkent u producten die minder schadelijk zijn?

De MAIGREEN-brochure heeft als doel om je te informeren over onze productgroepen en daarbij horende duurzaamheidskenmerken. Wij geven achtergrondinformatie over keurmerken en certificeringen en stellen een aantal producten aan je voor. Het MAIGREEN-assortiment bestaat uit producten die beter dan gemiddeld scoren op duurzaamheidskenmerken en minder schadelijk voor mens en milieu zijn.

Duurzaam bouwen en certificering

Steeds meer gebouwen worden beoordeeld op de mate van duurzaamheid. LEED en BREEAM zijn daarbij de meest bekende en gebruikte certificeringen. In de MAIGREEN-brochure vind je een korte toelichting. Verder staan daarin een aantal uitgebreide producttabellen met producten en eigenschappen die aansluiten op LEED en BREEAM.

Ondersteuning bij keuze en implementatie

Natuurlijk kun je bij ons terecht met al je vragen. Ook voor begeleiding bij een project en/of het implementeren van een nieuw duurzamer product in je project en/of productieproces. Wij kunnen je adviseren, vertellen over praktijkervaringen van andere bedrijven en actief begeleiden. Neem voor meer informatie contact op met maigreen@maiburg.nl. Benieuwd naar de duurzame producten die Maigreen aanbiedt?