text.skipToContent text.skipToNavigation

Lecol. Alles voor vloeren.

Professionele parketleggers en stoffeerders kiezen Lecol!

Duurzame producten zorgen voor een betrouwbare, veilige en tijdbesparende installatie voor een natuurlijke afwerking en gemakkelijk onderhoud. Voor alle typen houten vloeren, flexibele vloerbedekking zoals tapijt, design-PVC, linoleum, vinyl en kurk.
 

Topprestaties vergen topproducten

Lecol selecteerde een vijftal internationaal vooraanstaande merken. Samen vormen zij een compleet aanbod voor de installatie, afwerking, renovatie en het onderhoud van verschillende vloertypen.


lecol merken

 

Lecol is meer dan een leverancier. Wat wij je geven is zekerheid.

Je zou kunnen zeggen dat Lecol producten levert. Producten van de hoogste kwaliteit voor het installeren, afwerken, renoveren en onderhouden van allerlei soorten vloeren. Maar, is dát waarvoor wij 's ochtends de wekker zetten? Niet helemaal.

Met goede producten alleen kom je er niet. Of het nou gaat om een grootschalig renovatieproject of een kleine installatie: het eindresultaat valt of staat met de manier waarop een project gemanaged wordt. Wat je nodig hebt is expertise. Mensen met relevante knowhow, veel ervaring en bovenal een flinke portie persoonlijke betrokkenheid. Dat niet alleen, je wilt natuurlijk ook anytime, anyplace informatie inwinnen en producten bestellen. Dat kan bij Lecol.

Wij helpen vakmensen vooruit. Voor Maiburg een vanzelfsprekendheid op alle gebieden. Ook voor Lecol, als één van de Maiburg-bedrijven. Aarzel dan ook niet contact met ons op te nemen. Bekijk de Lecol-website om te zien wat wij nog meer voor je kunnen betekenen.


lecol service

Service
Om jou als partner optimaal te ontzorgen, ondersteunen wij je zowel persoonlijk als digitaal. Op onze website vind je alle actuele informatie. Ook kun je direct je order plaatsen in onze webshop: voor 14.00 uur besteld, is de volgende werkdag in huis.
 

lecol garantie

Garantie
Je bent bij Lecol verzekerd van een vlotte en betrouwbare realisatie van jouw project. Door onze actieve projectondersteuning en grondige kennis van technieken, producten en toepassingen zijn wij de voorkeurspartner van vele organisaties. Ook die van jou?

lecol innovatie

Innovatie
Ook als het gaat om productinnovatie lopen we voorop: zo voeren wij bijvoorbeeld een volledig oplosmiddelvrij assortiment. De drive om te ontdekken hoe het nóg beter en nóg slimmer kan, is het bestaansrecht van ons bedrijf. Wij nemen het serieus.