text.skipToContent text.skipToNavigation
Even geduld, we verzamelen alles voor je! Even geduld, we verzamelen alles voor je!
true

Voorraadprogramma Econ vernieuwd.


Het Econ-programma is ontstaan uit de behoefte om een kwalitatief goed basisprogramma plaatmateriaal aan te bieden tegen de allerscherpste prijzen. Met hierin de belangrijkste decors in HPL, gemelamineerd MDF of spaanplaat met diktes 10 en 18mm. en bijpassende kantenband.

Dit assortiment is direct uit voorraad leverbaar en wordt standaard tegen de allerscherpste prijzen aangeboden. Een doorslaand succes tot gevolg! 

HPL en gemelamineerd spaanplaat P2 en P3 Vochtwerend 

Wij bieden je nu een mooi pakket van 19 decors in diverse structuren, waarbij de meerderheid standaard uit voorraad verkrijgbaar is in:
 
  • gemelamineerd spaanplaat 2800 x 2070 x 18mm. P2
  • gemelamineerd spaanplaat 2800 x 2070 x 18mm. P3 vochtwerend
  • HPL 3050 x 1300 x 0,8mm.
  • ABS-kantenband 23x2mm. / 23x0,8mm.
Overige afmetingen en materialen, zoals bijvoorbeeld standaard meubelpanelen, zijn terug te vinden in onze nieuwe monsterkaart. Vraag hem aan via onderstaande button of stuur een email naar verkoop@maiburg.nl. Of bekijk het assortiment Econ-materialen via de button naar onze webshop.

     
 
          

SUPERSNEL HPL PERSEN.

Bijzondere vormgeving, seriematig werk of een strakke projectplanning? Maiburg ontzorgt je graag door diverse plaatbewerkingen van je over te nemen. Plaatmaterialen kant-en-klaar afgewerkt met een HPL erop aangeleverd krijgen bespaart je enorm veel tijd en dus kosten.
 
Maiburg heeft een zeer ruim voorraadprogramma geselecteerd wat wij binnen 24 uur uit eigen magazijn rechtstreeks aan jou kunnen leveren. Het Econ-programma bevat alle drager- en decoratieve materialen die hiervoor nodig zijn. Een groot aantal van de afmetingen van deze dragermaterialen zijn afgestemd op de HPL-afmeting van het Econ-programma 3050 x 1300 mm om zaagverlies te voorkomen.

Ook handig: gebruik onze populaire standaard meubelpanelen voor het bouwen van je corpussen. Deze matchen net zoals de standaard plaatmaterialen perfect met de ladesystemen van alle bekende merken. Wil je meer informatie over de bewerking van plaatmateriaal door Maiburg, neem dan contact met ons op.