text.skipToContent text.skipToNavigation

NIEUW: FINSA TECHNICAL MATT.


Technical Matt by FINSA is een ultra matte decoratieve plaat met anti-vingerafdruk en fluweelzachte touch geschikt voor horizontaal of verticaal gebruik. Technical Matt by FINSA is ultra mat (glansgraad: GU. 2%) 

Dankzij acryllak en een speciale uithardingstechniek heeft de toplaag een aantal uitstekende eigenschappen. Zo is deze antibacterieel en mede daardoor dus geschikt voor contact met voedsel. Ideaal voor gebruik in de keuken dus. En niet alleen vanwege het contact met voedsel, maar ook omdat Technical Matt geschikt is tegen hitte en eenvoudig schoon te maken is met de gangbare schoonmaakmiddelen. Door middel van hitte zijn kleine krassen in de plaat eenvoudig herstelbaar.

Een andere zeer geschikte toepassing zijn werkbladen in bijvoorbeeld (thuis)kantoren. Dag in, dag uit schuiven met de muis, morsen met koffie of water, krassen met pennen: Technical Matt kan het hebben. De toplaag is zeer krasvast en daarom kunnen kleine krasjes kunnen eenvoudig zelf gerepareerd worden en schoonmaken is zo gepiept. Technical matt is uitermate geschikt voor oppervlakken met veeleisend gebruik, zoals bureau's, werkbladen in keukens, ander kantoor-, keuken- en badkamermeubilair. 

SuperPan by FINSA.

Maiburg heeft gekozen om dit product standaard uit voorraad te leveren op een speciale superPan dragermateriaal in plaats van het gebruikelijke MDF in het kader van duurzaamheid en de uitstekende producteigenschappen van dit materiaal. SuperPan combineert het beste van MDF en spaanplaat in één. De plaat is samengesteld uit twee lagen houtvezel (HDF), die zorgen voor een uitstekende afwerking van de toplaag, twee lagen fijne  spaanders, die zorgen voor stabiliteit en bijdragen aan een hoogwaardige afwerking en een laag grove spaanders die zorgen voor constructieve sterkte. Ten opzichte van conventioneel spaanplaat bereik je hierdoor met superPan sneller een strak zaagresultaat door minder uitbrekende spaanders. Ook zijn de kanten van de plaat en de decoratieve toplaag beter bestand tegen stoten bij gebruik van superPan.
 
FINSA Technical Matt is standaard uit voorraad beschikbaar in wit, titan (antraciet) en zwart. Passend kantenband is beschikbaar. De plaatmaat is 3050X1220X19mm. en uit voorraad beschikbaar vanaf één plaat.