text.skipToContent text.skipToNavigation

Hoogglans spuitwerk is als een pizza.


Pizza, het is en blijft een favoriet gerecht van velen. Warm of koud, als lunch, diner of late night snack, voor zowel volwassenen als kinderen; pizza doet het altijd goed! Maar o zo vaak blijkt dat de ene pizza niet de andere is. De sleutel tot een goede pizza is een goede bodem, een goede tomatensaus, een goede topping en het juist bakken. Veel recepten beloven een goede pizza, maar halen het in de praktijk toch niet. We zien behoorlijk wat parallellen met het spuitwerk van veel interieurs. 

Om te komen tot het beste resultaat gebruikt u de allerbeste MDF als bodem. Afplakken doe je met Goldtape. Opschuren doen we met Sianet schuurmaterialen. Het nieuwe schuren met de allerbeste kwaliteit materialen. Hier bovenop komt uiteraard een eerste laklaag en eventueel volgende laklagen met de best verkrijgbare lakken. De topping om te komen tot een succesvol eindresultaat: het wegpoetsen van eventuele oneffenheden doe je met een gedegen poetssysteem en de kwaliteitsproducten van Sia Abrasives.

Het gebruik van de beste producten en de juiste systeemopbouw zorgt voor enorme tijdwinst en een strakker eindresultaat.
Alleen het beste is goed genoeg. Net zoals bij het bakken van de allerbeste pizza’s.

MDF MGF Wit overlakbaar mat

MGF Wit met tweezijdig lakdraagfolie is een diepfreeskwaliteit MDF met een hoge densiteit (zware persing) en een groter aandeel hardhoutdeeltjes in de MDF dragerplaat. Het MDF is aan twee zijden voorzien van een met melamine geïmpregneerd papier van een hogere grammatuur waardoor de basis al vlak is. De overlakbare folie is slijtvast en schokbestendig, en bespaart de afwerker heel wat voorwerk. Vooraf gronden is niet altijd meer nodig en bovendien is het eindresultaat super strak. De zaag- en freeskanten zijn goed glad af te werken, vanwege de hogere persing. Maiburg heeft een zeer breed programma aan deze MDF plaatmaterialen.

Bekijk het assortiment hier

Sianet

Van extreem belang voor goede hoogglans is dat er zo min mogelijk stof is. Stofdeeltjes kunnen krassen veroorzaken die 
we later weer terugzien in het eindresultaat en stofinsluiting in het spuitwerk is een veel gekend probleem. Goede stofafzuiging is dus enorm belangrijk voor het allerbeste resultaat.  

De meest recente productseries in het brede Sia-assortiment, 7900 Sianet en 7500 Sianet CER met keramische schuurkorrels, vormen het krachtige schuurmateriaal met een netbacking. Sianet bereikt de beste stofafzuiging door de  
netbacking, welke voordelig is voor uw gezondheid en veiligheid op het werk. Ook het werkstuk dat u aan het schuren bent 
en de omgeving blijven tot 95% stofvrij.

Bekijk het assortiment hier

Goldtape

De Maiburg Gold tapes zijn uitermate geschikt voor spuitwerk. Deze hoogwaardige tapes van rijstpapier zijn bestand tot een temperatuur van 100°C. Het rijstpapier zorgt voor hele strakke lijnen en afscheidingen. De Maiburg Gold tapes kunt u 6 maanden laten zitten zonder dat de verf er onder loopt tijdens het spuiten en laat bovendien géén lijmresten achter. Deze Goldtape heeft een minimale kans op scheuren bij het verwijderen van de tape door een extra coating en een optimale vezelstructuur.

Bekijk het assortiment hier