text.skipToContent text.skipToNavigation

Welkom bij Maiburg.

Wij zijn een Waalwijks familiebedrijf met een rijke geschiedenis. Sinds 1886 actief en nog steeds dagelijks bezig om onszelf te verbeteren met als doel om vakmensen zo goed mogelijk vooruit te helpen.

Maiburg is al vijf generaties lang een betrouwbare partner en autoriteit voor vakmensen. Wat betrouwbaarheid voor ons betekent? Persoonlijk contact met gespecialiseerde mensen. We bouwen duurzame relaties op en gaan graag met je in gesprek. Samen bundelen we onze krachten en gaan we op zoek naar het juiste antwoord op jouw vraag.

Maiburg heeft een zeer compleet aanbod in materialen en technieken op gebied van lijmen, schuurmateriaal, plaatmateriaal en installatie en afwerking van vloeren en meubels. Maar we kijken verder dan alleen het aanbod. Onze gepassioneerde mensen, met de benodigde (applicatie)kennis en jarenlange ervaring, helpen je graag vooruit. Hoe we dat doen? Door klaar te staan, mee te denken en iedere levering te beschouwen als een unieke kans. 

Onze pijlers:
•    Duurzaam: een toekomstgerichte visie 
•    Betrouwbaar: al vijf generaties lang. Hofleverancier sinds 2011
•    Klantgericht: persoonlijk contact met gespecialiseerde mensen
•    Compleet: breed aanbod van materialen (toonaangevende merken) en technieken
•    Logistiek: flexibiliteit en snelle levering gegarandeerd
•    Competent: benodigde (applicatie)kennis en ervaring in huis

Wij geloven dat er voor ieder probleem een oplossing te vinden is. Met het juiste aanbod en de juiste gespecialiseerde mensen ligt het antwoord altijd binnen handbereik. 

Maiburg. Wij helpen vakmensen vooruit.

Geschiedenis

De huidige reputatie van de levering van kwalitatief hoogstaande producten, klantvriendelijk dienstverlening en betrouwbaarheid is er een die gedurende de geschiedenis van ons bedrijf ia opgebouwd en zorgvuldig wordt bewaakt. In het gebied van de Langstraat, bekend van de economische gerichtheid op de schoenenindustrie, hebben ook wij onze oorsprong in deze bedrijfstak. Vandaag de dag is de schoenindustrie nog steeds een van de pijlers van Maiburg.

Het bedrijf is reeds vijf generaties in handen van dezelfde familie. De leiding over het bedrijf is steeds van ouder op kind doorgegeven. De oorsprong van Maiburg kan gevonden worden in de oprichting van de schoenenfabriek Firma Van der Heijden en Van Grinsven in 1886 door C.G. van der Heijden.

Hofleverancier

Op basis van de bewogen geschiedenis van ons bedrijf en haar uitstekende reputatie heeft het Hare Majesteit de Koningin behaagd om in 2011 aan Maiburg het predicaat Hofleverancier uit te reiken. Deze bijzondere Koninklijke onderscheiding wordt bij uitzondering aan bedrijven toegekend die ten minste 100 jaar oud zijn en die van aanvang aan van 'naam en faam' zijn geweest. Wij zijn enorm trots op het bereiken van deze unieke mijlpaal.


                                                                                                               
Bas Maiburg
Algemeen directeur