text.skipToContent text.skipToNavigation
Even geduld, we verzamelen alles voor je! Even geduld, we verzamelen alles voor je!
true

Schuurmachines

Lägler is alom bekend vanwege de ijzersterke schuurmachines. Binnen het assortiment behoren de Lägler Hummel, Lägler Trio, Lägler Unico, Lägler Flip en Lägler Single tot de meest bekende machines.

Schuurmaterialen

Schuurmateriaal is een belangrijk product voor het realiseren van een goede afwerking. Samen met Sia Abrasives, een van ‘s werelds grootste fabrikanten van hoge kwaliteit schuurmaterialen in Zwitserland, heeft Lecol een tweetal schuurseries voor de parketindustrie samengesteld, met elk hun eigen kwaliteit: High Performance (het beste van het beste) en All Round (goede prijs-kwaliteitverhouding). Verder zitten er nog een aantal Specials in het assortiment, dus voor elke bewerking bent u bij ons aan het juiste adres. Zie voor een compleet overzicht ook de folder Lecol Schuurmaterialen. De combinatie van het juiste schuurmateriaal, de juiste machines en het juiste schuuradvies is essentieel voor het bereiken van de beste finish.

Schuurbanden

Binnen het assortiment schuurbanden voor de Hummel hebben we 3 kwaliteiten: rood, blauw en groen

Schuurschijven

Binnen het assortiment schuurschijven hebben we drie kwaliteiten: rood, blauw en zwart, met elk hun specificaties. En dan ook nog in verschillende afmetingen. Andere specialiteiten: Multihole voor het 100% krasvrij schuren en het slijpnet!

Boenpads

Binnen het assortiment boenpads hebben we een aantal soorten. Bekijk ze hier voor meer specifieke informatie

Toebehoren houten vloeren & parket

Het assortiment van Lecol beperkt zich niet alleen tot producten voor de installatie, afwerking en het onderhoud van parket en massief houten vloeren. Ook voor de daarbij benodigde gereedschappen en hulpmaterialen, zoals lijmkammen, lakrollers, tussenvloeren, bevochtigers, Bosch-gereedschap etc, bent u bij ons aan het juiste adres. Ons voorraadassortiment hulpmaterialen en gereedschappen voor houten vloeren en parket bestaat uit de volgende productgroepen: