text.skipToContent text.skipToNavigation
Even geduld, we verzamelen alles voor je! Even geduld, we verzamelen alles voor je!
true

NIEUW: PFLEIDERER DEEPFLOW.

Oppervlakken met diepgang

.

Hoogwaardige nieuwe diepe structuren.

De perfecte combinatie van kwaliteit en realisme: DeepFlow van Pfleiderer brengt natuurlijke, diepe structuren naar alle oppervlakken die er realistisch uit moeten zien en speciaal moeten aanvoelen. Voor een unieke voelbare ervaring en een uitzonderlijk interieurontwerp dat jarenlang blijft boeien. Pfleiderer Deepflow is verkrijgbaar in 3 nieuwe aantrekkelijke structuren:

MR Maestro

De diepe, dynamische Maestro eiken structuur is perfect voor gebloemde hardhouten decors. De langgerekte vegen van geplankt hout met een gesneden bloem worden nog levendiger door scherpe, overlangse donkere poriën. Mat en enigszins dof, onderstreept Maestro de authenticiteit van het hout.

AL Allegro

De rechtlijnige Allegro structuur ziet eruit als geborsteld hout; het geeft gestreepte houtdecors een indrukwekkende voelbare ervaring.  Vooral gestreepte eik, es, iep of teak profiteren van dit geraffineerde oppervlak.

RI Rialto

De matte naaldhoutstructuur Rialto heeft een fijn en evenwichtig effect. De minimale rondingen en een zeer discrete extra groefstructuur zorgen voor een onopvallend licht- en schaduweffect. Deze structuur kan ook worden gebruikt op knoestige en gedetailleerde gestreepte houtsoorten, evenals op donkere uni decors. 

Decorselectie.

Wij zijn razend enthousiast over deze nieuwe decorserie! De complete collectie Pfleiderer Deepflow is bij Maiburg dan ook standaard uit voorraad verkrijgbaar in afmeting 2800x2070x18,4mm waardoor snelle levering gegarandeerd is. Wil je een vol pak of enkele stuks van een verschillend decor, aan jou de keus. Een goede indruk van deze nieuwe serie krijg je door deze zelf te ervaren. Vraag vandaag nog een monsterkaart bij ons aan!