text.skipToContent text.skipToNavigation
Even geduld, we verzamelen alles voor je! Even geduld, we verzamelen alles voor je!
true

Meubelpaneel

Een standaard meubelpaneel biedt de mogelijkheid om direct aan de slag te gaan met het monteren van kasten en keukenkasten. Bij Maiburg zijn meubelpanelen van het merk Econ verkrijgbaar in de kleuren grijs en wit.

Meubelpaneel 80 cm breed

In ons assortiment vind je meubelpanelen in de volgende afmetingen:

• Econ 1004 1-zijdig ABS 2 mm. 2800 x 400/500/600* x 18 mm. *600 mm breed ook uit voorraad verkrijgbaar met 2-zijdig ABS

• Econ 1018 1-zijdig ABS 2 mm. 2800 x 600 x 18 mm.

• Econ 1019 1-zijdig ABS 2 mm. 2800 x 600 x 18 mm.

Meubelpaneel op maat

Heb je een andere maat nodig dan de standaard maten? Geen probleem. Wij kunnen alle gewenste materialen op maat zagen, beplakken met HPL of voorzien van een nette afwerking met kantenband. Hierbij is het uiteraard mogelijk om te kiezen uit het gehele voorraadassortiment.

Meubelpaneel grijs

Een kant-en-klaar meubelpaneel is verkrijgbaar in standaard maten en is voorzien van ABS-kantenband. De panelen zijn verkrijgbaar in standaard kleuren. Zo vind je de kleur muisgrijs en grafietgrijs in ons assortiment. Daarnaast zijn de panelen ook verkrijgbaar in de kleur wit. Ook zijn de meubelpanelen in het zwart verkrijgbaar. Op zoek naar een andere kleur? Neem gerust contact op met ons! We zullen de mogelijkheden met je bespreken.