text.skipToContent text.skipToNavigation
Even geduld, we verzamelen alles voor je! Even geduld, we verzamelen alles voor je!
true

Ontdek de nieuwe FINSA Studio Collectie.

Exclusief uit voorraad verkrijgbaar bij Maiburg.

Finsa koestert een diepe passie voor het creëren van innovatieve, duurzame en kwalitatieve oplossingen op het gebied van technisch hout en decoratieve oppervlakken. Het is dan ook met trots dat we onze meest recente ontwikkelingen van dit Spaanse topmerk met je willen delen.

Stel je voor: een collectie die niet alleen het oog streelt, maar ook de tactiele zintuigen prikkelt. Een assortiment dat de standaard in interieurdesign opnieuw definieert. Maak kennis met de Studio Collectie van Finsa – een waar meesterwerk in een koppeling tussen melamine- en HPL decor collecties.

De Studio Collectie omvat 40 prachtige decors, elk doordrenkt met de diepte en schoonheid van natuurlijke houtstructuren. Maar wat deze collectie echt onderscheidt, is de ongeëvenaarde textuur. Dieper en gedetailleerder dan ooit tevoren, en voor een select aantal decors zelfs synchroon met de authentieke houttekeningen. Het resultaat? Een verbluffende gelijkenis met echt hout, maar dan met de duurzaamheid en veelzijdigheid van melamine op SuperPan.
 

SuperPan.

De texturen van de Studio Collectie zijn bij een aantal decors synchroon aan de structuren. Wat de Studio Collectie echt uniek maakt, is de basisplaat waarop deze decors worden gepresenteerd: SuperPan. SuperPan is niet zomaar een plaat; het is een hybride materiaal dat de voordelen van HDF en spaanplaat combineert. Met uitstekende producteigenschappen biedt SuperPan een solide basis voor diverse toepassingen in interieurontwerp. Bovendien is SuperPan een duurzaam materiaal met een hoog percentage gerecycled hout in de samenstelling, waardoor het een milieuvriendelijke keuze is die bijdraagt aan de circulaire economie. En niet te vergeten is ook SuperPan 100% recyclebaar.

Deze collectie van hoogwaardige melamine- en HPL-decors biedt een overvloed aan mogelijkheden voor elke interieurontwerper. Met diepe, gesynchroniseerde texturen en hoogwaardige melamine biedt de Studio Collectie een nieuwe dimensie van diepte en karakter aan elk interieurproject. Bovendien zijn de decors beschikbaar in 2-zijdige texturen, met ook een koppeling naar HPL en kantenband, waardoor u maximale flexibiliteit heeft bij het realiseren van uw ontwerpen.

Themaweek Finsa STUDIO-Collectie.

10 – 14 juni 2024 │ Waalwijk. 

Decors uit de Studio collectie zijn goed te combineren in eigentijdse interieurdesigns. Maiburg lanceerde de STUDIO-Collectie samen met Finsa tijdens de beurs Design District 2024. Heb je ons gemist? We nodigen je van harte uit om onze showroom te bezoeken tijdens de STUDIO-themaweek en de veelzijdigheid en diepte van de STUDIO-Collectie zelf te ervaren. Geef je contactgegevens en gewenste bezoekdatum aan via onderstaande button!