text.skipToContent text.skipToNavigation

DecoMetal® by Formica Group.


Combineer echt metaal met de flexibiliteit en de praktische eigenschappen van HPL. De DecoMetal®-collectie van Formica gaat in op de laatste trends door het gebruik van geschulpte, geborstelde en gehamerde structuren in combinatie met hedendaagse metaalkleuren. Hierdoor ontstaat een frisse en uitdagende collectie van exclusieve dessins. Maak een échte eye-catcher door het gebruik van de brede collectie metaaldecors!

ONTDEK DE VEELZIJDIGHEID VAN ECHT METAAL OP HPL. 

DecoMetal® HPL wordt gemaakt met echte metaalfolies, welke worden samengeperst met laagjes hoogwaardig kernpapier om verbluffende metaal HPL's te creëren die duurzaam maar zeer licht zijn in vergelijking met echt plaatstaal. Op sommige metallic laminaten worden structuren en patronen aangebracht om uitstekende effecten te creëren. Er is een compleet assortiment opvallende kleuren, patronen en afwerkingen beschikbaar. 

De Formica DecoMetal®-collectie is: 

  • Een exclusieve, hoogwaardige écht metalen afwerking met het gebruiksgemak van HPL;
  • FSC- en Greenguard-gecertificeerd;
  • Geschikt voor verticale- en heel licht horizontale toepassingen;
  • Voorzien van een speciale balancer;
  • Ook verkrijgbaar in magnetisch schrijfbord;
  • Te verwerken als standaard HPL*.
* Vraag ons eventueel extra advies over de verwerking van dit type HPL. 

HOOFDKANTOOR DANONE

in Hoofddorp is het nieuwe wereldwijde hoofdkantoor van voedingsmiddelen- concern Danone in gebruik genomen. De koperkleurige wand, afgewerkt met Formica-decor M6423, vormt een echte eye-catcher in dit schitterende pand.

Eric van den Heuvel, Projectmanager bij Smeulders Interieurgroep: "Wij maakten in nagenoeg alle interieuronderdelen gebruik van materialen uit het Maiburg-assortiment. Wandbetimmeringen, meubels en roomdividers maken het pand tot een inspirerend en prettig geheel. Wij zijn dan ook hartstikke trots op het eindresultaat van dit mooie pand!"

WAAROM HPL IN KANTOOROMGEVINGEN ECHT WERKT!

Formica Group vond het hogedruklaminaat (HPL) uit in 1913. Niet voor niets wordt HPL in de volksmond ook wel Formica genoemd. De vraag naar multifunctionele, praktische en duurzaam vormgegeven oppervlaktes vormt een voortdurende inspiratiebron voor de Formica® Collecties. 

Tijdens rust en ontspanning, maar ook op het werk. Met de tijd verandert de manier waarop mensen leven, werken en ontspannen. In een speciale sectorbrochure legt het bedrijf goed uit waarom HPL het ideale materiaal is om mee te werken in kantoor-omgevingen.

Meer weten?


Bekijk de complete Formica DecoMetal®-collectie op de website van Formica® via onderstaande button of neem contact met ons op. Wij laten je jouw favoriete decor graag ervaren door een monster van de plaat of geven je meer informatie over dit type product.