text.skipToContent text.skipToNavigation
Even geduld, we verzamelen alles voor je! Even geduld, we verzamelen alles voor je!
true

Beschermingsartikelen

Het assortiment van Maiburg bestaat uit een compleet aanbod aan materialen en technieken die zorgvuldig zijn uitgekozen. Het assortiment blinkt dan ook stuk voor stuk uit door duurzaamheid, kwaliteit en effectiviteit. Naast schuurmaterialen, plaatmaterialen, lijmen en alles voor het leggen, afwerken en onderhouden van kwalitatieve vloeren leveren wij ook de daarbij benodigde gereedschappen en materialen. Het assortiment beschermingsartikelen bestaat uit:

• BLS Fileter 221 BLS Filter 221 met beschermingsklasse A2P3 voorzien van een bajonet aansluiting. Hierdoor passen de filters perfect op bijvoorbeeld de halfgelaatsmaskers BLS 4000. Beschermt tegen onder andere organische stoffen en gassen, lakken (autolakken en 2K lakken), schuurstof en oplosmiddelen. Per 2 stuks verpakt.

• Volgelaatsmakser De BLS 5600 is gemaakt van zacht themoplastisch rubber en circuleert de luchtstroom, zodat het masker niet zal beslaan. Dit volgelaatsmasker heeft een perfecte verdeling van veiligheid en comfort omdat de druk van het masker goed verdeeld kan worden door de 6 banden die gemakkelijk versteld kunnen worden. Hierdoor sluit het altijd goed aan. Met bajonetaansluiting voor een gemakkelijke en snelle aansluiting.

Het masker is universeel en heeft een anti-condenslaag met een polycarbonaat krasbestendig scherm. Het volgelaatsmasker is eenvoudig op te zetten en laat geen striemen na op het gezicht na het gebruik. Alle losse BLS filters kunnen voor dit masker worden gebruikt die snel en veilig aan te sluiten zijn. Door het veilige begrendelingsmechanisme wordt duidelijk gemaakt of het filter goed is geplaatst.

Voorzien van een MIL-STD-662F:1997 V50 ballistisch test keuring en voldoet aan de EN 136:1998 norm