text.skipToContent text.skipToNavigation
Even geduld, we verzamelen alles voor je! Even geduld, we verzamelen alles voor je!
true

H.B. Fuller verpakkingslijmen


Premium quality.
De professionele lijmen van H.B. Fuller voldoen aan de allerhoogste kwaliteitseisen en u mag rekenen op een superieure hechting, thermische stabiliteit, schone verwerking en lage totale kosten. Voor elke toepassing hebben wij het juiste lijmtype in huis. De kwaliteit van deze producten worden gewaarborgd door certificeringen zoals ISO9001, ISO50001, Foodcontact en FSSC 22000.

De nieuwste serie Advantra® Bold™ vormt het resultaat van twintig jaar Advantra®-technologie. Hiermee wordt de lat nog hoger gelegd op het gebied van voedselveiligheid. We vertellen er graag meer over.

Efficiency.
Productiviteit verbeteren terwijl de kosten per eenheid dalen. Er zijn diverse mogelijkheden. Ook verpakkingslijmen kunnen hier een flinke bijdrage aan leveren. Overall Equipment Efficiency (OEE) is een maatstaf voor proces-efficiency, uitgedrukt in een percentage en een belangrijke sleutel in de procesverbetering van veel bedrijven. H.B. Fuller lijmen voegen waarde toe aan uw OEE door verminderde uitval, hogere lijnsnelheid, minder onderhoud en een lager verbruik. De eigenschappen van onze lijmen dragen bij aan de drie belangrijkste issues in de verpakkingsindustrie: kostenbesparing, kwaliteitsverbetering en risicovermindering.

Pictogram kostenbesparing  Pictogram kwaliteitsverbetering  Pictogram risicovermindering


Hoe Maiburg en H.B. Fuller de
verpakkingsindustrie vooruit helpen.


Logo H.B. Fuller


Maiburg is officieel distributeur in de Benelux van H.B. Fuller lijmen. Zo veelzijdig als de toepassingsgebieden, zo specifiek is veelal de lijmkeuze. Wij hebben de juiste producten voor nagenoeg alle lijmtoepassingen op voorraad.

Haal het maximale productierendement en neem contact met ons op, zodat wij u vrijblijvend advies op maat kunnen aanbieden.
  • Een voorraadbetrouwbaarheid van hoger dan 97% door onze grote moderne opslagcapaciteit van 12.000m3 en 1.500 palletplaatsen.
  • Flexibiliteit en een snelle levering is één van onze sterke punten door een zeer goed geolied logistiek proces.
  • Service en deskundigheid behoren tot ons pakket. Kosteloze technische ondersteuning en demonstraties op uw machine zijn een vanzelfsprekendheid. Onze lijmspecialisten zijn steeds beschikbaar om nieuwe projecten te begeleiden.
  • Ruim 130 jaar bestaansrecht en hofleverancier sinds 2011. Een garantie voor continuïteit.

Pictogram PDF Advantra Earthic 9370
Pictogram PDF Labelling/ Etiketteren
Pictogram PDF End-of-line packaging
Pictogram PDF Graphic Arts EU Distribution
Pictogram PDF Paperconverting
 

Advies of vragen?

Foto Jelle van der Aa
Jelle van der Aa | Expert verpakkingslijmen
Certified European Adhesive Specialist (EAS)

Telefoonnummer: +31 (0)6 22 857 215
Emailadres: jellevanderaa@maiburg.nl

QR-code WhatsApp Maiburg Lijmen BV
Scan deze code om een WhatsApp-chat te starten met Jelle

"Met mijn ruime ervaring in papier en karton begrijp ik de uitdagingen in uw proces. Geen substraat en proces is hetzelfde, maar een oplossing is er altijd! Complexe zaken simpel maken en direct toepassen, daar houd ik van. Bel me gerust voor een afspraak. Ik help u graag" 

Boven de waterlijn zie je slechts
het topje van de ijsberg.

De grootste potentiële besparing met betrekking tot verpakkingslijmen zit niet in de prijs. Een slimme productieleider of inkoper baseert zijn of haar keuze dan ook niet uitsluitend op de inkoopprijs maar betrekt er andere aspecten bij.

Afbeelding topje van de ijsberg
 

PAPERCONVERTING

Icoon paperconverting

Lees meer

 
 

LABELLING / ETIKETTEREN

Icoon labelling/ etiketteren

Lees meer

VOEDSELVEILIG VERPAKKEN

Icoon voedselveilig verpakken

Lees meer

 
 

END-OF-LINE PACKAGING

Icoon end-of-line packaging

lees meer

PALLETISEREN & MILIEU

Icoon palletiseren & milieu

Lees meer