text.skipToContent text.skipToNavigation

Verpakkingslijmen.

Maiburg is officieel distributeur in de BeNeLux van H.B. Füller lijmen. Een toonaangevend merk als het gaat om industriële lijmen voor de volgende toepassingen:
 
  • Verpakken - End of line packaging (verpakkingslijmen)

Hotmelts en natuurlijk ook koudlijmen (PVAc en VAE) voor elke barrière, coating, laminaat op massief- en golfkarton. De kwaliteits- en rendementsverbeteringen die de laatste jaren zijn gerealiseerd in het opzetten en sluiten van hulsdoosjes, tray’s en omdozen zijn ongekend. Dit allemaal na omschakeling van de traditionele EVA-gebaseerde hotmelts naar de verder doorontwikkelde Metalloceen hotmelts Advantra™ en swift®therm advantage. Sterk verbeterde thermische stabiliteit en dus significant verminderde kans op aanzetting / randvorming in de tank en verstopping van de nozzles, geen walm, met een daarbij 20% lager verbruik en minder onderhoud aan apparatuur en vervanging van onderdelen.

  • Etiketteren - Labelling (etiketteerlijmen)

Wij hebben een rijke historie en staan reeds decennia zeer sterk in de markt met producten voor het etiketteren van blik, (gecoat) glas, PS, PET, PP en (HD en LD) PE met gestanste etiketten van (gemetalliseerd) papier, of kunststof als (bi-oriënted) OPP van de rol. Dit afhankelijk van de mogelijkheden van de etiketteermachine met Swift®Tak en Liquiloc® koudlijmen of met Swift®melt, Lunamelt® Lunatack® en CLARITY™ hotmelts. Ook als er (extreem) warm of koud en nat afgevuld wordt, hebben wij de juiste lijm.

  • Papierverwerkende Industrie - Paper converting (industriële lijmen)
Zo veelzijdig als de toepassingsgebieden zo specifiek veelal de lijmkeuze. Wij hebben de juiste lijmen voor (verpakkings)kartonnage, grafische toepassingen, enveloppen, billboards en hygiënische producten als toilet- en keukenrollen.

h.b.fuller

Waarom bij Maiburg?

  • Professioneel advies en begeleiding, eventueel met behulp van demonstraties en technische ondersteuning.
  • Uitgebreid pakket aan hoogwaardig technologische lijmen van de H.B. Füller Group, de meest innoverende lijmproducent ter wereld
  • Wij zijn er wanneer je ons nodig hebt
  • Flexibiliteit en snelle levering uit eigen voorraad door onze grote, moderne opslagcapaciteit en goed geoliede logistiek proces


Lijm moet een betrouwbare en onopvallende factor zijn in het productieproces. De lijm moet zorgen voor een maximaal haalbare efficiency en resulteren in een hoog overall line-rendement!

Haal het maximale productierendement en neem contact met ons op zodat wij je vrijblijvend advies op maat kunnen aanbieden.
      Alex van Bedaf
      Salesmanager Lijmen

Verpakkingslijmen op voorraad:

Maiburg biedt een groot assortiment verpakkingslijmen direct uit voorraad aan die in de webshop besteld kunnen worden. Bekijk het volledige aanbod verpakkingslijmen hier

Enkele van de lijmen die direct uit voorraad leverbaar zijn;