text.skipToContent text.skipToNavigation
Even geduld, we verzamelen alles voor je! Even geduld, we verzamelen alles voor je!
true

Betonplex 18 mm

De platen met de betonplex uitstraling uit het Maiburg assortiment van KoskiDecor Phenol zijn gemaakt van Finsberken multiplex. Deze plaat heeft een slijtvaste, ingekleurde, decoratieve phenofilm aan beide zijden. En is beschikbaar in de lengte 1250mm, breedte 2500mm en dikte 18mm.

Betonplex plaat

KoskiDecor betonplex is gemaakt van Fins berken multiplex met een slijtvaste, ingekleurde, decoratieve phenolfilm aan beide zijden. Hiervoor krijgt de plaat een betonplex uitstraling met orginiele multiplex op de kanten. Betonplex 18 mm Hoewel dit materiaal niet geschikt is voor bijvoorbeeld bekistingen wordt wel het soortgelijk effect van een betonplex verkregen voor een specifieke decoratieve toepassing. In tegenstelling tot reguliere betonplex zijn er met KoskiDecor platen geen kleurafwijkingen. Deze plaat is beschikbaar in de lengte 1250mm, breedte 2500mm en dikte 18mm. Beschikbaar in de kleuren lichtbruin, donkerbruin, wit en zwart.

Betonplex kleuren

Het voorraadprogramma van Maiburg bestaat uit de kleuren donkerbruin, lichtbruin, wit en zwart. Het voordeel van het KoskiDecor Phenol is dat de plaat in tegenstelling tot het reguliere betonplex geen kleurafwijkingen heeft.

Betonplex toepassingen

De platen worden toegepast voor decoratieve toepassingen, maar zijn zoals betonplex niet geschikt voor bekistingen.

Betonplex zwart

De Koskidecor Phenol zwart heeft de uitstraling van zwarte betonplex. Deze is toepasbaar ter decoratie, niet voor bekistingen. KoskiDecor Phenol is gemaakt van Fins berken multiplex met een slijtvaste, ingekleurde, decoratieve phenolfilm aan beide zijden. Hiervoor krijgt de plaat een betonplex uitstraling met orginiele multiplex op de kanten.

Betonplex wit

Dit materiaal niet geschikt is voor bijvoorbeeld bekistingen wordt wel het soortgelijk effect van een betonplex verkregen voor een specifieke decoratieve toepassing. In tegenstelling tot reguliere betonplex zijn er met KoskiDecor platen geen kleurafwijkingen. Deze berken multiplex heeft een witte kleur. 440gr/m².