text.skipToContent text.skipToNavigation
Even geduld, we verzamelen alles voor je! Even geduld, we verzamelen alles voor je!
true

Volkernplaat

Volkernplaat heeft een kern van papierlagen doordenkt met harsen. Kunststof plaatmaterialen die zijn opgebouwd uit lagen kraftpapier en zijn geïmpregneerd met thermohardende harsen, die zijn versterkt met cellulosevezels vallen onder Volkern. Daarnaast zijn Volkernplaten aan beide kanten decoratief gedelamineerd. De kern kan bestaan uit een zwarte, witte of grijze kleur. Dat verschilt per fabrikant. Volkern is zowel te bestellen in standaardkwaliteit als in kwaliteiten zoals HPL. Denk hierbij aan Volkern brandvertragend, Volkern exterieur of antibacterieel.

Volkern

Het assortiment Volkern platen bij Maiburg bestaat voornamelijk uit de merken Abet, Formica en Pfleiderer. Deze merken hebben tientallen kleuren/decors beschikbaar. Volkern platen van Formica zijn ideaal voor decoratieve arfwerkingen van het interieur. Toiletruimtes of kastdeuren, lambrisering of laboratoriumuitrusting. Volkernplaat kan ik verschillende interieurconcepten worden verwerkt. Dat heeft het materiaal te danken aan zijn robuustheid en duurzaamheid.

Ook projecten waar hoge mate van hygiëne belangrijk is, is Volkern zeer geschikt. Zo wordt Volkern toegepast in ruimtes zoals kantoren en administratieve gebouwen, recreatie- en wellness-inrichtingen, keukens, winkelinrichtingen, event- en congresruimtes, horecaruimtes, scheepsinterieur, gevels, tuinmeubilair en nog veel meer. Buiten decoratieve gebruik is Volkern ook goed te gebruiken voor het exterieur. De platen zijn namelijk weer-, vocht- en UV-bestendig. Hierdoor zijn ze ideaal te gebruiken voor buiten.

Volkern plaat kopen

Bij Maiburg vind je een groot assortiment aan Volkernplaten. Alle platen zijn eenvoudig online te bestellen. Binnen Maiburg zijn specialisten op het gebied van plaatmateriaal dagelijks bezig met hout uitbreiden van het assortiment om de beste plaatmaterialen te kunnen leveren aan onder andere interieurbouwers. Heb je hulp of advies nodig of de plaat, toepassingen, verlijmen etc. aarzel niet om contact op te nemen met ons!