text.skipToContent text.skipToNavigation
Even geduld, we verzamelen alles voor je! Even geduld, we verzamelen alles voor je!
true

Trainingen & Demo's.

Trainingen.

Bij Lecol (onderdeel van Maiburg) helpen wij vakmensen vooruit. No matter what. Dit doen wij niet enkel met goede kwaliteitsproducten of met professioneel en deskundig advies. Wij geven je ook de kans geven jezelf te ontwikkelen als vakmens waardoor jij jezelf beter kan profileren en jouw kansen vergroot op de markt. Momenteel bieden wij 2 cursussen aan (vakgebied vloeren):

  • Cursus Krasvrij Schuren, Lakken & Oliën
  • Cursus Egaliseren & PVC verlijmen.

Tijdens deze 1-daagse cursussen leggen wij altijd de focus op zowel de theorie als praktijk. Naast alle ins en outs over het cursus onderwerp leren we je ook de aspecten en uitdagingen erom heen, zoals wat te doen als je tegen problemen aanloopt. Onze cursussen worden gegeven door vakmensen die zelf jarenlange ervaring hebben in de vloerenwereld.

Ben jij al enthousiast om jezelf te ontwikkelen? Wacht dan niet langer, lees hieronder meer over de cursussen en schrijf je snel in!

Wat kun je verwachten van een Lecol-cursus?

Onder begeleiding van onze deskundigen leer je alles over je gekozen cursus. We nemen je mee in de theorie van het onderwerp wat vervolgens opgevolgd word met praktijk. Zodat jij zelf ook de fijne kneepjes leert! We nemen je mee in het gehele proces, zodat jij aan het einde van de dag als gecertificeerd vakman de deur uit gaat. Tevens ontvang je een Lecol voucher (te besteden aan lecol-producten) t.w.v. €75,- als je de cursus succesvol afrond.

De dag beginnen we rond 9.00u met een kop koffie. Daarna zal de dag bestaan uit afwisselend theorie en vooral praktijk waarbij alle belangrijke punten aan bod komen. In de demoruimte gaan we vervolgens de theorie tot prakrijk brengen met behulp van ons Lecol-assortiment. Welke producten je het beste kunt gebruiken en vooral hoe je de producten het beste kunt gebruiken.

Tussentijds zullen we voldoende pauzes houden en voor een lunch wordt gezorgd. Rond 15.00u sluiten we de dag af en ben je – met een certificaat op zak – een meerwaarde voor je klanten

Cursus Egaliseren & PVC verlijmen.

PVC-vloeren zijn de laatste jaren steeds populairder. Het is dan ook een type vloer waar je alle kanten mee op kan. Echter, het installeren van een PVC-vloer is een ander verhaal. Zo dient de ondervloer altijd geëgaliseerd te worden en dat is waar ook de uitdaging ligt. Een vloer goed egaliseren is geen makkelijke klus. Tijdens deze 1-daagse cursus nemen alle aspecten van ondervloeren, egaliseren, repareren, het installeren en verlijmen van PVC-vloeren met je door. Tevens laten we jou ook meteen kennis maken met ons WAKOL-assortiment. Ontwikkel en groei en neem deel aan de cursus Egaliseren & PVC Verlijmen.

Interesse.

Per cursusdatum huisvesten we 5 deelnemers, zodat we volledig kunnen investeren in jouw vakkennis. Ben er snel bij voordat de data zijn volgepland. De kosten voor deze cursus bedragen € 75,- excl. BTW per persoon (betaling vooraf).

Lunch is hierbij inbegrepen. Tevens ontvang je een certificaat, en nog een voucher t.w.v. € 75,- te besteden aan Lecol-artikelen. Deze cursussen zullen worden gegeven in onze eigen LOC-hal, het Lecol Opleidingscentrum, in Waalwijk. Voor een grotere groep binnen één bedrijf kan een datum ook in overleg. Bel of mail in dat geval Pieter Pruyn voor meer informatie: pieterpruyn@lecol.nl / 0416 566 541. Groepen kunnen bestaan uit maximaal 7 personen.

Voor actuele data of meer informatie klik op onderstaande links of zie het inschrijfformulier.

Cursus Krasvrij Schuren, Lakken & Oliën.

Heb jij ook behoefte aan beter leren schuren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij delen graag onze kennis met betrekking tot het schuren met je en hebben dan ook weer nieuwe data ingepland voor het geven van de cursus Krasvrij Schuren, Lakken & Oliën. Steeds meer vloeren worden ingekleurd (met een olie of een lak). De kwaliteit van het schuren is daardoor veel kritischer en essentiëler geworden. Waarom? Omdat de kleurpigmenten de schuurkrassen van het schuurwerk accentueren.

Wij hebben nu een geheel nieuw schuursysteem ontwikkeld op basis van schuren met de Lägler Trio in combinatie met Sianet waarbij je schuurkrassen echt vrijwel helemaal kunt voorkomen. Je creëert een nog mooier schuurbeeld en met name bij donker ingekleurde vloeren zie je duidelijk dat verschil. Zo wordt de kostbare houten vloer nog veel mooier! Leer het zelf en neem deel aan de cursus Krasvrij Schuren, Lakken & Oliën.