text.skipToContent text.skipToNavigation

Plaatbewerking.

Bijzondere vormgeving, seriematig werk of een strakke projectplanning? Maiburg ontzorgt je graag door diverse plaatbewerkingen van je over te nemen. Technisch veeleisende opdrachten ronden we snel, stipt en nauwkeurig af. In o.a. interieurbouw, decorbouw en standbouw verrichten we dagelijks verschillende opdrachten, met zowel serie- als stuksproductie. Wij beschikken over een uitgebreid machinepark met CNC-gestuurde houtbewerkingsmachines voor perfect computergestuurd zaag-, boor- en freeswerk.

Plaatbewerking zaagwerk.

Zaagwerk is mogelijk in plaatafmetingen tot 4100 mm. breed. Vul het onderstaande online opdrachtformulier in en wij zorgen voor een snelle prijsopgave. Uitleg over het invullen vind je terug in het formulier. Uiteraard kan je ook telefonisch contact met ons opnemen om de oplossing die je zoekt aan ons voor te leggen. Als je het formulier hebt ingevuld kan je het per email aan ons versturen.

 Zaagstaat                                                         

Lees hier meer informatie over plaatbewerking


                                               
                                                  Harold de Jong 
                                                  Adviseur Binnendienst

Plaatbewerking op maat.

Geen enkele opdracht is hetzelfde, dus onze klanten mogen rekenen op een flexibele en creatieve invulling van hun opdracht. We hebben de mogelijkheid om je specificaties te verwerken in nauwkeurig AutoCAD tekenwerk. Waar nodig verlenen we technische ondersteuning en advies. Deze ondersteuning in combinatie met de grootste voorraad (decoratief) plaatmateriaal van Nederland maakt Maiburg jouw totaalleverancier in de houtverwerkende industrie!

Materialen voor plaatbewerking:

Wil je meer informatie over de bewerking van plaatmateriaal door Maiburg, vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Wij werken niet voor particulieren.
plaatbewerking