text.skipToContent text.skipToNavigation
Even geduld, we verzamelen alles voor je! Even geduld, we verzamelen alles voor je!
true

Plaat op maat nodig?

Onze collega Hans is productieleider plaatbewerkingen bij Maiburg. Hans vindt rust ontzettend belangrijk! Vind ook wat extra ruimte, tijd en rust en leg het zagen en plakken van plaatmateriaal bij Maiburg neer. Zo halen Maiburg én Hans de druk ook uit jouw productieproces!

Plaat op maat nodig?  

Platen zagen.

Zaagwerk is mogelijk in plaatafmetingen tot 4100 mm. breed. Vul het onderstaande online opdrachtformulier in en wij zorgen voor een snelle prijsopgave. Uitleg over het invullen vind je terug in het formulier. Uiteraard kan je ook telefonisch contact met ons opnemen om de oplossing die je zoekt aan ons voor te leggen. Als je het formulier hebt ingevuld kan je het per email aan ons versturen.

Icoon excel Zaagstaat           
                                           

Plaat op maat bestellen.

Plakwerk en zaagopdrachten razendsnel in huis.

Geen enkele opdracht is hetzelfde, dus onze klanten mogen rekenen op een flexibele en creatieve invulling van hun opdracht. Waar nodig verlenen we technische ondersteuning en advies. Deze ondersteuning in combinatie met de grootste voorraad (decoratief) plaatmateriaal van Nederland maakt Maiburg jouw totaalleverancier in de houtverwerkende industrie!

Wij kunnen snel schakelen en kunnen standaard opdrachten voor beplakte platen al binnen 5 werkdagen, of zaagopdrachten al binnen 8 werkdagen leveren! Diverse bewerkte producten zoals meubelpanelen hebben wij echter ook al standaard op voorraad zodat je deze de eerstvolgende dag al in huis hebt.

 

Lees hier meer informatie over onze plaatbewerkingen:

Wil je meer informatie over de bewerking van plaatmateriaal door Maiburg, vraag ons gerust naar de mogelijkheden. 

Wij werken niet voor particulieren.