text.skipToContent text.skipToNavigation

Referenties.

Dagelijks worden in Nederland vele werkstukken gemaakt met materialen uit ons leveringsprogramma. Onderstaand vind je een kleine greep van een aantal aansprekende projecten, welke wij vanuit één van onze bedrijven succesvol hebben begeleid. Per project vind je meer informatie, ook over de gebruikte producten. 

Danone - Hoofddorp

24-09-2019
Op kantorenpark Beukenhorst in Hoofddorp is het nieuwe wereldwijde hoofdkantoor van voedingsmiddelenconcern Danone in gebruik genomen. Een pand bomvol Maiburg-materialen, ingericht door Smeulders Interieurgroep.

Lees verder

Toolstation - Amsterdam

22-08-2019
KoskiDecor Eco is erg aansprekend voor bijvoorbeeld onderwijs- of zorgprojecten, maar ook in retail zien we het vaker terug. Een aansprekend voorbeeld is de heropende vestiging van Toolstation Amsterdam Centrum. Een project van Tritop Interieurbouw BV.

Lees verder
 

Hotel Jakarta - Amsterdam

12-10-2018
Onlangs is in Amsterdam het nieuwe hotel Jakarta gebouwd, onder andere met bamboe van onze leverancier MOSO®. Hotel Jakarta is een uniek energieneutraal hotel waar er vanuit de opdrachtgever dan ook hoge duurzaamheidseisen gesteld aan de bouw. 

Lees verder
  

Voormalige Apotheek - Oudewater

07-09-2018
Bij WKb pakte men onlangs een oude apotheek aan en voegde het kantoor bij het naastgelegen woonhuis. Het glas-in-lood raam, dat generaties geleden werd gemaakt voor een apothekersgezin, werd uitgangspunt. De keuken werd als blok van massief ingekleurd eiken ontworpen, met een uitsnede van hagelwitte Betacryl Solid Surface bekleding. 

Lees verder
 

Interieurbouw Heusden - Nieuwkuijk

04-04-2018
Voor een van haar opdrachtgevers, Airpro te Waalwijk, pastte Interieurbouw Heusden een van de nieuwe marmerdecors van topleverancier Alvic toe. Het bedrijf was zelf zo enthousiast over de gemelamineerde platen in synchroonstructuur dat het ze zelf ook toegepast heeft in haar eigen bedrijfspand.

Lees verder
 

 

 

Sunlight Shop - Vlaardingen

07-03-2019
Deze zonnestudio voerde een complete renovatie uit in eigen beheer en koos voor de wandafwerking panelen Unilin ClicWall. De keuze voor ClicWall was snel gemaakt toen de plaatstijd t.o.v. gipswanden om de hoek kwam kijken. Hierdoor bleef er meer tijd over voor andere klussen en werd een snelle oplevering van deze zonnestudio gegarandeerd.

Lees verder

Starbucks - Manchester, Dundee en Edinburgh (UK)

21-09-2018
In 1 nacht een vloer renoveren! Het gebeurde bij Starbucks! “Gisteravond nog koffie gedronken op de oude vloer, en nu sta ik om 6:00u mijn dagelijkse ochtendcappucino te drinken op een geheel gerenoveerde vloer! Hoe kan dat?” Aldus een fervent Starbucks-koffiedrinker.

Lees verder
 

Rabobank De Langstraat - Waalwijk

24-01-2017
Begin 2016 is Rabobank De Langstraat gestart met de bouw van een nieuw, duurzaam hoofdkantoor, direct aan de A59. Het nieuwe gebouw heeft door de centralisatie van alle regiokantoren alle adviseurs op één locatie, ruimere openingstijden, een goede bereikbaarheid en biedt een ontmoetingsplek voor klanten, medewerkers en klanten onderling. 

Lees verder