text.skipToContent text.skipToNavigation
Even geduld, we verzamelen alles voor je! Even geduld, we verzamelen alles voor je!
true

Referenties.

Dagelijks worden in Nederland vele werkstukken gemaakt met materialen uit ons leveringsprogramma. Onderstaand vind je een kleine greep van een aantal aansprekende projecten, welke wij vanuit één van onze bedrijven succesvol hebben begeleid. Per project vind je meer informatie, ook over de gebruikte producten. 

Privé keuken - Eindhoven

12-01-2024

Ontdek de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit in deze prachtige keuken, vervaardigd met hoogwaardig Kaindl plaatmateriaal. Houtservice Veldhoven heeft hierbij gebruik gemaakt van het decor Kaindl 2190 IR voor de zwarte kasten en Kaindl 26577 Kiesel in UM structuur op het kookeiland. Het resultaat is een keuken die niet alleen visueel indrukwekkend is, maar ook uitblinkt in functionaliteit.

Lees verder

International School Almere

14-12-2023

De International School Almere ging het schooljaar van 2023-2024 in met een nieuw schoolgebouw voor zowel het basis- al voortgezet onderwijs. Wat dit gebouw zo bijzonder maakt is het interieur. Het interieurontwerp en realisatie verzorgd door Cepezedinterieur en Brummel Projectinrichters. 

Lees verder

Showroom Maiburg - Waalwijk

28-11-2023

In 2023 opende Maiburg haar vernieuwde showroom in Waalwijk. In de showroom zijn de meest recente collecties van nagenoeg alle topmerken decoratief plaatmateriaal te zien. Wees welkom in onze snoepwinkel voor vakmensen in de interieurbouw! 

Lees verder

Residental villa

23-11-2023

Ontdek een interieur dat tot stand is gekomen dankzij de creatieve visie van Eric Kant Contemporary Design en gerealiseerd door Mereno. Voor dit project is gebruik gemaakt van MDF gefineerd vulkaan eiken van Kaindl. Het specifieke karakter van dit decor draagt bij aan de stijlvolle en elegante sfeer van de woning. 

Lees verder

KOKO kappers - Oisterwijk

07-11-2023

Voor dit bijzondere project had Empower Spaces één duidelijk doel voor ogen: een buitengewone beleving creëren. Het streven was om een ervaring te bieden die al je zintuigen prikkelt, zodat je na een behandeling volledig ontspannen en voldaan de salon zou verlaten. Het project omvatte het complete conceptontwerp, de indeling en de vervaardiging van op maat gemaakte elementen.

Lees verder

Wibra - Den Bosch

20-07-2023

Ontdek de vernieuwde Wibra aan de Vughterstraat in Den Bosch! Een opvallende upgrade heeft deze winkel getransformeerd tot een frisse en moderne winkelomgeving waar veel aandacht aan is besteed. De renovatie is gerealiseerd door bouwbedrijf H. Klomp.

Lees verder
 

Biba - Venlo

13-07-2023

Het project van Biba Venlo is gerealiseerd door Van Oijen Totaal in Wonen, een interieurbouw bedrijf gevestigd in Boven Leeuwen. Van Oijen heeft gebruik gemaakt van verschillende hoogwaardige materialen om het project tot leven te brengen. De materialen voor dit project zijn bewerkt, gezaagd en voorzien van de benodigde afwerking door Maiburg.

Lees verder
 

Hans Anders - Utrecht

10-07-2023
Bij de verbouwing van de Hans Anders filialen is veel aandacht besteed aan het creëren van een eigentijdse en uitnodigende winkelomgeving. Het interieurontwerp gerealiseerd door Interieurbouw Heusden heeft een frisse uitstraling met moderne elementen, die perfect passen bij de visie van Hans Anders.

Lees verder

Nationale Opera en Ballet - Amsterdam

04-07-2023
De Artfo is de vernieuwde artiestenfoyer van het Nationale Opera en Ballet in Amsterdam. Studio Linse heeft deze ruimte omgetoverd tot een aantrekkelijke ruimte voor diverse functies. Meuviro heeft al het maatwerk geproduceerd en gemonteerd, daarvoor is gebruik gemaakt van HPL en MDF platen voor een duurzame en ethisch aantrekkelijke uitstraling.

Lees verder
 

Residence Inn by Marriott - Den Haag

20-04-2023
IHCP heeft de Muzentoren in Den Haag, voorheen kantoortoren, omgebouwd tot twee hotels: Moxy en Residence Inn. Hoogendoorn Interieurbouw heeft voor het Residence Inn by Marriott de 127 studio’s en appartementen, de receptie, lobby, buffet en de fitnessruimte mogen voorzien van aansprekend maatwerkmeubilair. Het bedrijf maakte hiervoor gebruik van diverse Pfleiderer decors decoratief plaatmateriaal.

Lees verder
 

New Amsterdam Court House (NACH) - Amsterdam

28-03-2023
Smeulders Interieurwerken heeft het maatwerk meubilair uitgewerkt, geproduceerd, geleverd en gemonteerd bij de nieuwe Rechtbank in Amsterdam. Een bekend mediadecor voor belangrijke rechtzaken. In totaal zijn er 477 stuks hoog representatieve maatwerkelementen geleverd, veelal gemaakt met Kaindl Amerikaans Noten fineer.

Lees verder
 

vd Valk Shipyard / Dutch Falcon - Waalwijk

21-03-2023
Voor het interieur van de FlyBridge "Dutch Falcon" is onder andere Latho Fresati-plaatmateriaal met de structuur Roma gebruikt. Deze dunne panelen zijn perfect voor alle rondingen in het interieur van deze succesvolle serie jachten.

Lees verder
 

Restauratie vloeren stadhuis - Antwerpen

01-02-2023
Het stadhuis van Antwerpen voldeed niet langer aan de geldende comforteisen en was dus dringend aan restauratie toe. Van Looveren Parket uit Wuustwezel heeft zich als vloerenspecialist mogen buigen over de complexiteit van het parket in het prachtige pand. De nieuwe vloeren zijn geïnstalleerd met onze WAKOL-producten en zowel de nieuwe als de oude vloeren zijn afgewerkt met onze LOBA-producten. 

Lees verder
 

New Amsterdam Court House (NACH) - Amsterdam

27-01-2023
De nieuwe Rechtbank Amsterdam was in 2022 categoriewinnaar INDENTITEIT & ICOONWAARDE van de BNA-architectuurprijs “Beste gebouw van Nederland”. Het gebouw is wekelijks in de media te zien als decor van belangrijke rechtszaken. Een decor voorzien van Kaindl Amerikaans Noten fineer.

Lees verder

Restaurant Blauw - Waalwijk

05-01-2023
Restaurant Blauw in Waalwijk heeft zijn interieur laten vernieuwen door Heerkens Interieurbouw. De vernieuwde meubels zijn gemaakt van prachtige materialen van het merk Pfleiderer en Kaindl.

Lees verder

Richemont - Amsterdam

14-03-2022
Richemont is het bedrijf achter zo’n 15 verschillende toonaangevende topmerken van luxeproducten zoals Cartier, van Cleef&Arpels, Piaget, Dunhill en Montblanc. Het Nederlandse kantoor van het bedrijf is al sinds 2000 gevestigd in een drietal monumentale panden aan de Herengracht, Amsterdam en afgelopen jaar grondig verbouwd.

Lees verder

Volpini 2 Damen Yachting - Vlissingen

07-03-2022
VOLPINI 2 is een jacht van vele 'primeurs'. Ze is het eerste gebouwde ontwerp van Tim Heywood's. Zijn fantastische ontwerp was voor onze Limited Editions-reeks, de Amels 188, die later de Amels 200 werd. Ze is ook 's werelds eerste IMO Tier III-conforme nieuwbouwjacht en het eerste Amels Hybrid Power-jacht. Ze was onze eerste samenwerking met Reymond Langton die het interieurontwerp maakte. Maar ondanks al haar primeurs, zijn we het meest trots op de tweede plaats van de VOLPINI 2 - de tweede Amels-jacht voor haar eigenaar.

Lees verder

Madame Kate Damen Yachting - Vlissingen

11-01-2022
Maiburg heeft als schuurspecialist een heel belangrijke bijdrage geleverd tijdens de diverse fases van de bouw van Madame Kate. Wij hebben de juiste metingen kunnen verrichten, het juiste schuuradvies kunnen geven en op basis daarvan het juiste topkwaliteit schuurmateriaal van Sia Abrasives geleverd.

Lees verder

De Jamfabriek - Den Bosch

14-12-2021
In Den Bosch opende eerder dit jaar officieel de deuren van een bruisend bedrijfsverzamelgebouw De Jamfabriek: Home to the future of food. Maiburg leverde voor dit project diverse decoratieve plaatmaterialen, waarbij veelvuldig gebruik is gemaakt van Kaindl decor K4420 Eiken Evoke Classic AW.

Lees verder
 

Showroom Shoesme International BV - Nieuwegein

10-05-2021
De showroom van Shoesme International BV in Nieuwegein is ontworpen en gerealiseerd door Boom Exhibits & Interiors. In de showroom is gebruik gemaakt van onder andere Kaindl-materialen.

Lees verder
 

Showroom Unique Living - Hedel

05-05-2021
Boom Exhibits & Interiors is een full-service bedrijf dat al meer dan vijfendertig jaar stands bouwt en interieurprojecten uitvoert voor diverse opdrachtgevers. In samenwerking met diverse partners heeft Boom Exhibits & Interiors uit Oisterwijk een nieuwe showroom ontworpen en gerealiseerd in Hedel voor Unique Living by Lemetex.

Lees verder
 

van Gogh Museum - Amsterdam

11-02-2020
De nieuwste souvenirwinkel van het van Gogh museum werd afgelopen najaar geopend als onderdeel van een nieuw servicegebied met hierin o.a. ook de entree voor groepen. In een groot deel van het interieur werden materialen uit het Maiburg-assortiment toegepast. In alle kasten, balies en presentatiemeubels is gebruik gemaakt van Kaindl gefineerde plaatmaterialen en Betacryl solid surface. 

Lees verder
 

AB|Interieurbouw - Oosterhout

01-12-2020
Dit jaar vernieuwde AB|Interieurbouw uit Oosterhout het bedrijf haar eigen kantoorplek en koos hiervoor diverse materialen uit ons assortiment. Het resultaat is een ruimte waar de medewerkers van het bedrijf praktisch kunnen werken en bovendien graag vertoeven. 

Lees verder
 

Privé Keuken - Amsterdam

30-10-2020
Bij een ontwerp van ‘t Kroonhuys wordt er met aandacht en passie gewerkt aan een hoogwaardig eindproduct met eersteklas materialen en afwerking. Zo ook in Amsterdam-Zuid, waar hij onlangs een fraaie keuken installeerde in een gerenoveerd jaren ’30 pand.

Lees verder
 

2e Openluchtschool - Amsterdam

19-10-2020
Vorm Timmerprojecten zocht voor picknickbanken een hufter-proof buitenmateriaal wat ook kindvriendelijk is en “zacht” oogt. Niet hard en industrieel. En makkelijk in onderhoud was de belangrijkste eis! Doekje erover en laat de lessen beginnen. Zij vonden in Duropal Xterior het ideale materiaal!

Lees verder
 

Inspiratieruimte Promaat - Udenhout

05-10-2020
Promaat ontwerpt en creëert unieke interieurs op maat. Dit voorjaar verbouwde het bedrijf uit Udenhout de volledige showroom en koos hierbij voor een wandafwerking in Alvic Syncron Osiris 03 Cobre Ferro. 

Lees verder
 

Villa - Blaricum

24-07-2020
Van ontwerp en realisatie tot projectmanagement: Dubbel M heeft het allemaal in huis. Zo ook bij deze prachtige villa te Blaricum waar het bedrijf de inrichting heeft mogen verzorgen. In het project diverse materialen uit ons assortiment.


Lees verder

Zwembad De Louwert - Hendrik-Ido-Ambacht

21-07-2020
Zwemmers in en rondom Hendrik-Ido-Ambacht kunnen zich gelukkig prijzen: met de opening van het nieuwe zwembad De Louwert zijn de bewoners helemaal klaar voor de toekomst! Met een combinatie tussen onze materialen Duropal HPL Compact voor interieur en exterieur is een prachtig ontwerp met twee materiaalsoorten in hetzelfde decor gemaakt voor de entree. Ook alle kleedruimtes en lockers zijn voorzien van compact plaatmateriaal. 

Lees verder
 

Jordy's Bakery - Rotterdam

02-07-2020
Onlangs verhuisde de winkel van Jordy’s Bakery in de Fenix Food Factory op Katendrecht, Rotterdam naar een andere plek in de hallen. Voor de toonbank van deze nieuwe locatie koos het bedrijf samen met Max Bijlard, werkvoorbereider van Woodwave voor KoskiDecor Eco. Een gemelamineerde multiplex, perfect passend bij de uitstraling van de omgeving. 

Lees verder

Amphia Ziekenhuis - Breda

15-06-2020
Het Amphia Ziekenhuis in Zuid-West Nederland is in 2019 in gebruik genomen en Formica® HPL is gebruikt voor meerdere toepassingen zoals wandbekleding, deurafwerking en vast meubilair. Het nieuwe Amphia Ziekenhuis in Nederland combineert design met functionaliteit en maakt gebruik van HPL om kleur toe te voegen en is ontworpen door Wiegerinck Architecten.

Lees verder

Restauratie vloeren schitterend pand - Verenigd Koninkrijk

02-06-2020
Dit fantastische project werd voltooid door vakmensen van Wood Floors uit Hampshire (Verenigd Koninkrijk). De vloeren van de gehele begane grond van dit pand is gerestaureerd aan de hand van het ‘connected system’ (Wakol- en Loba-producten die perfect op elkaar zijn afgestemd). Het project besloeg in het totaal 356m². 

Lees verder


Privékeuken Alvic Kaindl - Halsteren 

25-05-2020
Stijlinterieurs uit Tholen ontwerpt en produceert exclusieve producten. Van keukens en kasten tot een complete inrichting. Unieke meubels, die een leven lang mee gaan. Het bedrijf is al jaren een tevreden klant van Maiburg en verwerkt vaak materialen van onze exclusieve merken Kaindl en Alvic. De combinatie van de extreem matte donkergrijze lakplaat van Alvic met het luxe notenfineer van Kaindl is een fantastische combinatie.

Lees verder
 

Privé keuken KoskiDecor - Leeuwarden 

28-01-2020
Voor een privéverbouwing in Leeuwarden is Timmerbedrijf Mark Bakker uit Bakkeveen (Friesland) gevraagd een keuken en kastenwand te produceren. De keuze is hierbij uiteindelijk gevallen op een uniek materiaal als basis, namelijk KoskiDecor. Dit materiaal laat uitstekend de tekening van het houtfineer zien door de gekleurde laag heen.

Lees verder

LocHal - Tilburg

13-12-2019
De LocHal in Tilburg, een voormalige fabriekshal, is op vrijdag 7 december j.l. op het prestigieuze World Architecture in Amsterdam uitgeroepen tot het beste gebouw ter wereld. Maiburg leverde een belangrijke bijdrage aan het interieur met de levering van veel van onze plaatmaterialen, waaronder de in het oog springende gefineerde platen van Kaindl.

Lees verder
 

Danone - Hoofddorp

24-09-2019
Op kantorenpark Beukenhorst in Hoofddorp is het nieuwe wereldwijde hoofdkantoor van voedingsmiddelenconcern Danone in gebruik genomen. Een pand bomvol Maiburg-materialen, ingericht door Smeulders Interieurgroep.

Lees verder


Toolstation - Amsterdam

22-08-2019
KoskiDecor Eco is erg aansprekend voor bijvoorbeeld onderwijs- of zorgprojecten, maar ook in retail zien we het vaker terug. Een aansprekend voorbeeld is de heropende vestiging van Toolstation Amsterdam Centrum. Een project van Tritop Interieurbouw BV.

Lees verder
 

Hotel Jakarta - Amsterdam

12-10-2018
Onlangs is in Amsterdam het nieuwe hotel Jakarta gebouwd, onder andere met bamboe van onze leverancier MOSO®. Hotel Jakarta is een uniek energieneutraal hotel waar er vanuit de opdrachtgever dan ook hoge duurzaamheidseisen gesteld aan de bouw. 

Lees verder
 

Voormalige Apotheek - Oudewater

07-09-2018
Bij WKb pakte men onlangs een oude apotheek aan en voegde het kantoor bij het naastgelegen woonhuis. Het glas-in-lood raam, dat generaties geleden werd gemaakt voor een apothekersgezin, werd uitgangspunt. De keuken werd als blok van massief ingekleurd eiken ontworpen, met een uitsnede van hagelwitte Betacryl Solid Surface bekleding. 

Lees verder
 

Interieurbouw Heusden - Nieuwkuijk

04-04-2018
Voor een van haar opdrachtgevers, Airpro te Waalwijk, pastte Interieurbouw Heusden een van de nieuwe marmerdecors van topleverancier Alvic toe. Het bedrijf was zelf zo enthousiast over de gemelamineerde platen in synchroonstructuur dat het ze zelf ook toegepast heeft in haar eigen bedrijfspand.


Lees verder


Sunlight Shop - Vlaardingen

07-03-2019
Deze zonnestudio voerde een complete renovatie uit in eigen beheer en koos voor de wandafwerking panelen Unilin ClicWall. De keuze voor ClicWall was snel gemaakt toen de plaatstijd t.o.v. gipswanden om de hoek kwam kijken. Hierdoor bleef er meer tijd over voor andere klussen en werd een snelle oplevering van deze zonnestudio gegarandeerd.

Lees verder

Starbucks - Manchester, Dundee en Edinburgh (UK)

21-09-2018
In 1 nacht een vloer renoveren! Het gebeurde bij Starbucks! “Gisteravond nog koffie gedronken op de oude vloer, en nu sta ik om 6:00u mijn dagelijkse ochtendcappucino te drinken op een geheel gerenoveerde vloer! Hoe kan dat?” Aldus een fervent Starbucks-koffiedrinker.

Lees verder
 

Rabobank De Langstraat - Waalwijk

24-01-2017
Begin 2016 is Rabobank De Langstraat gestart met de bouw van een nieuw, duurzaam hoofdkantoor, direct aan de A59. Het nieuwe gebouw heeft door de centralisatie van alle regiokantoren alle adviseurs op één locatie, ruimere openingstijden, een goede bereikbaarheid en biedt een ontmoetingsplek voor klanten, medewerkers en klanten onderling. 

Lees verder