text.skipToContent text.skipToNavigation

Referenties.

Dagelijks worden in Nederland vele werkstukken gemaakt met materialen uit ons leveringsprogramma. Onderstaand vind je een kleine greep van een aantal aansprekende projecten, welke wij vanuit één van onze bedrijven succesvol hebben begeleid. Per project vind je meer informatie, ook over de gebruikte producten. 

Villa - Blaricum

24-07-2020
Van ontwerp en realisatie tot projectmanagement: Dubbel M heeft het allemaal in huis. Zo ook bij deze prachtige villa te Blaricum waar het bedrijf de inrichting heeft mogen verzorgen. In het project diverse materialen uit ons assortiment.

Lees verder
 

Zwembad De Louwert - Hendrik-Ido-Ambacht

21-07-2020
Zwemmers in en rondom Hendrik-Ido-Ambacht kunnen zich gelukkig prijzen: met de opening van het nieuwe zwembad De Louwert zijn de bewoners helemaal klaar voor de toekomst! Met een combinatie tussen onze materialen Duropal HPL Compact voor interieur en exterieur is een prachtig ontwerp met twee materiaalsoorten in hetzelfde decor gemaakt voor de entree. Ook alle kleedruimtes en lockers zijn voorzien van compact plaatmateriaal. 

Lees verder
 

Jordy's Bakery - Rotterdam

02-07-2020
Onlangs verhuisde de winkel van Jordy’s Bakery in de Fenix Food Factory op Katendrecht, Rotterdam naar een andere plek in de hallen. Voor de toonbank van deze nieuwe locatie koos het bedrijf samen met Max Bijlard, werkvoorbereider van Woodwave voor KoskiDecor Eco. Een gemelamineerde multiplex, perfect passend bij de uitstraling van de omgeving. 

Lees verder
 

Amphia Ziekenhuis - Breda

15-06-2020
Het Amphia Ziekenhuis in Zuid-West Nederland is in 2019 in gebruik genomen en Formica® HPL is gebruikt voor meerdere toepassingen zoals wandbekleding, deurafwerking en vast meubilair. Het nieuwe Amphia Ziekenhuis in Nederland combineert design met functionaliteit en maakt gebruik van HPL om kleur toe te voegen en is ontworpen door Wiegerinck Architecten.

Lees verder

Restauratie vloeren schitterend pand - Verenigd Koninkrijk

02-06-2020
Dit fantastische project werd voltooid door vakmensen van Wood Floors uit Hampshire (Verenigd Koninkrijk). De vloeren van de gehele begane grond van dit pand is gerestaureerd aan de hand van het ‘connected system’ (Wakol- en Loba-producten die perfect op elkaar zijn afgestemd). Het project besloeg in het totaal 356m². 

Lees verder


Privékeuken Alvic Kaindl - Halsteren 

25-05-2020
’t Stijlhuys uit Tholen ontwerpt en produceert exclusieve producten. Van keukens en kasten tot een complete inrichting. Unieke meubels, die een leven lang mee gaan. Het bedrijf is al jaren een tevreden klant van Maiburg en verwerkt vaak materialen van onze exclusieve merken Kaindl en Alvic. De combinatie van de extreem matte donkergrijze lakplaat van Alvic met het luxe notenfineer van Kaindl is een fantastische combinatie.

Lees verder
 

Privé keuken KoskiDecor - Leeuwarden 

28-01-2020
Voor een privéverbouwing in Leeuwarden is Timmerbedrijf Mark Bakker uit Bakkeveen (Friesland) gevraagd een keuken en kastenwand te produceren. De keuze is hierbij uiteindelijk gevallen op een uniek materiaal als basis, namelijk KoskiDecor. Dit materiaal laat uitstekend de tekening van het houtfineer zien door de gekleurde laag heen.

Lees verder

 

LocHal - Tilburg

13-12-2019
De LocHal in Tilburg, een voormalige fabriekshal, is op vrijdag 7 december j.l. op het prestigieuze World Architecture in Amsterdam uitgeroepen tot het beste gebouw ter wereld. Maiburg leverde een belangrijke bijdrage aan het interieur met de levering van veel van onze plaatmaterialen, waaronder de in het oog springende gefineerde platen van Kaindl.

Lees verder
 

Danone - Hoofddorp

24-09-2019
Op kantorenpark Beukenhorst in Hoofddorp is het nieuwe wereldwijde hoofdkantoor van voedingsmiddelenconcern Danone in gebruik genomen. Een pand bomvol Maiburg-materialen, ingericht door Smeulders Interieurgroep.

Lees verder


Toolstation - Amsterdam

22-08-2019
KoskiDecor Eco is erg aansprekend voor bijvoorbeeld onderwijs- of zorgprojecten, maar ook in retail zien we het vaker terug. Een aansprekend voorbeeld is de heropende vestiging van Toolstation Amsterdam Centrum. Een project van Tritop Interieurbouw BV.

Lees verder
 

Hotel Jakarta - Amsterdam

12-10-2018
Onlangs is in Amsterdam het nieuwe hotel Jakarta gebouwd, onder andere met bamboe van onze leverancier MOSO®. Hotel Jakarta is een uniek energieneutraal hotel waar er vanuit de opdrachtgever dan ook hoge duurzaamheidseisen gesteld aan de bouw. 

Lees verder
 

Voormalige Apotheek - Oudewater

07-09-2018
Bij WKb pakte men onlangs een oude apotheek aan en voegde het kantoor bij het naastgelegen woonhuis. Het glas-in-lood raam, dat generaties geleden werd gemaakt voor een apothekersgezin, werd uitgangspunt. De keuken werd als blok van massief ingekleurd eiken ontworpen, met een uitsnede van hagelwitte Betacryl Solid Surface bekleding. 

Lees verder
 

Interieurbouw Heusden - Nieuwkuijk

04-04-2018
Voor een van haar opdrachtgevers, Airpro te Waalwijk, pastte Interieurbouw Heusden een van de nieuwe marmerdecors van topleverancier Alvic toe. Het bedrijf was zelf zo enthousiast over de gemelamineerde platen in synchroonstructuur dat het ze zelf ook toegepast heeft in haar eigen bedrijfspand.


Lees verder


Sunlight Shop - Vlaardingen

07-03-2019
Deze zonnestudio voerde een complete renovatie uit in eigen beheer en koos voor de wandafwerking panelen Unilin ClicWall. De keuze voor ClicWall was snel gemaakt toen de plaatstijd t.o.v. gipswanden om de hoek kwam kijken. Hierdoor bleef er meer tijd over voor andere klussen en werd een snelle oplevering van deze zonnestudio gegarandeerd.

Lees verder

Starbucks - Manchester, Dundee en Edinburgh (UK)

21-09-2018
In 1 nacht een vloer renoveren! Het gebeurde bij Starbucks! “Gisteravond nog koffie gedronken op de oude vloer, en nu sta ik om 6:00u mijn dagelijkse ochtendcappucino te drinken op een geheel gerenoveerde vloer! Hoe kan dat?” Aldus een fervent Starbucks-koffiedrinker.

Lees verder
 

Rabobank De Langstraat - Waalwijk

24-01-2017
Begin 2016 is Rabobank De Langstraat gestart met de bouw van een nieuw, duurzaam hoofdkantoor, direct aan de A59. Het nieuwe gebouw heeft door de centralisatie van alle regiokantoren alle adviseurs op één locatie, ruimere openingstijden, een goede bereikbaarheid en biedt een ontmoetingsplek voor klanten, medewerkers en klanten onderling. 

Lees verder