string(158) "SELECT *  FROM maiburg.mai_modules  WHERE modules_selectable = 'ja' AND modules_active = '1' AND modules_safetitle = 'maigreen-1' ORDER BY modules_description"
MAIGREEN; producten voor duurzaam bouwen

MAIGREEN - producten voor duurzaam bouwen

Maiburg wil relaties graag goed informeren over producten en duurzaamheid en helpen betere keuzes te maken. Daarom is een brochure gemaakt met daarin veel nuttige informatie. U vindt hierin informatie over duurzame grondstoffen, emissies, oplosmiddelen, keurmerken en duurzaam bouwen met LEED / BREEAM. Verder vindt u hierin ons MAIGREEN®-assortiment met daarin alle productgroepen uit ons assortiment die beter dan gemiddeld scoren op gebied van duurzaamheid.

 

 

  DUURZAAM VERANTWOORD ASSORTIMENT

  INFORMATIE OVER KEURMERKEN EN CERTIFICERINGEN

  PRODUCTEN VOOR DUURZAAM BOUWEN MET BREEAM/LEED 

 

WERK SAMEN MET MAIBURG
AAN UW DUURZAME AMBITIES


Hoe herkent u producten die minder schadelijk zijn voor mens en milieu?

De MAIGREEN-brochure heeft als doel u te informeren over onze productgroepen en daarbij horende duurzaamheidskenmerken. Wij geven achtergrondinformatie over keurmerken en certificeringen en stellen een aantal producten aan u voor. Het MAIGREEN-assortiment bestaat uit producten die beter dan gemiddeld scoren op duurzaamheidskenmerken. 

 

Duurzaam bouwen en certificering

Steeds meer gebouwen worden beoordeeld op de mate van duurzaamheid. LEED en BREEAM zijn daarbij de meest bekende en gebruikte certificeringen. In de MAIGREEN-brochure een korte toelichting. Verder staan daarin een aantal uitgebreide producttabellen met daarin producten en -eigenschappen die aansluiten op LEED en BREEAM.  

 

Ondersteuning bij keuze en implementatie

Natuurlijk kunt u bij ons terecht met al uw vragen. Ook voor begeleiding bij een project en/of het implementeren van een nieuw duurzamer product in uw project en/of productieproces. Wij kunnen u adviseren, vertellen over praktijkervaringen van andere bedrijven en actief begeleiden.