text.skipToContent text.skipToNavigation

HPL-Persen al vanaf 3 werkdagen.

Maiburg heeft een zeer ruim voorraadprogramma geselecteerd wat zij binnen 24 uur uit eigen magazijn rechtstreeks aan jou kan leveren. In totaal kun je meer dan 1200 kleuren, decors, dessins en structuren rechtstreeks uit voorraad geleverd krijgen, beplakt op diverse dragermaterialen zoals MDF, spaanplaat, multiplex en ECOBoards.

Een groot aantal van de afmetingen van deze dragermaterialen zijn dan ook afgestemd op HPL in 3050x1300mm en 4100x1300mm, om zaagverlies te voorkomen. Wij leveren ook diverse dragers en HPL standaard uit voorraad op groot formaat in 2800x2070mm.

Onze HPL-merken:

abet laminati logo     duropal logo     econ logo     Finsa-logo     formica logo     kaindl logo
 


Plaatmaterialen kant-en-klaar afgewerkt met een HPL erop aangeleverd krijgen bespaart je enorm veel tijd en dus kosten. Door middel van verlijming kunnen diverse materialen 1- of 2-zijdig opgedikt of bekleed worden met bijvoorbeeld een HPL-laag. Zowel koud perswerk in stapelpersen tot maximaal 3200 x 1600 mm als warm perswerk in een doorlooppers tot maximaal 4200 x 1600 mm behoort tot de mogelijkheden. Ontzorgen doen we graag. De persservice van Maiburg wordt dan ook door veel van onze klanten gebruikt.

Vul het onderstaande online opdrachtformulier in en wij zorgen voor een snelle prijsopgave. Uitleg over het invullen vind je terug in het formulier. Uiteraard kun je ook telefonisch contact met ons opnemen om de oplossing die je zoekt aan ons voor te leggen. Als je het formulier hebt ingevuld kun je het per e-mail sturen naar verkoophout@maiburg.nl


Wil je meer informatie over de bewerking van plaatmateriaal door Maiburg, vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Wij werken niet voor particulieren.

VERLIJMING 100% FORMALDEHYDEVRIJ

Voor het persen van HPL gebruiken wij in onze productie Rakoll 4933; een PVAc-lijm welke 100% formaldehydevrij is.

Dus als je bij onze persservice tevens kiest voor een basismateriaal met een zeer lage formaldehyde-emissie dan is het resultaat een paneel met de laagst mogelijke emissie. Een extra toegevoegde en gezonde keuze.