text.skipToContent text.skipToNavigation

Duropal.

Pfleiderer is producent van de sterke merken Duropal en Thermopal en staat voor hoogwaardige en robuuste hogedruk kunststofplaten, gemelamineerd spaanplaat en nog veel meer. Deze producten zijn in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar en mede hierdoor zeer breed toepasbaar. Zo'n 360 verschillende kleuren en decors maken de veelzijdigheid compleet. Uniek is de nagenoeg volledige koppeling van kleuren/decors van Duropal-HPL.

Duropal HPL (Pfleiderer HPL) heeftde volgende kenmerken:
 
  • Nominale dikte is 0,8mm. 
  • Dunste dikte in HPL is 0,5mm en dikste dikte is 1,2mm. 
  • Kwaliteit is standaard, dus HGS/VGS. 
  • Alle decors die in de Xpresscollectie zitten zijn standaard postformkwaliteit, dus HGP/VGP.
Duropal

Duropal HPL en decoratief plaatmateriaal

Als Duropal leverancier hebben we ruim 220 verschillende kleuren/decors in Duropal HPL uit voorraad. Deze zijn beschikbaar in de standaard afmetingen van 2800 x 2070 mm en 4100 x 1300 mm. Hierbij hebben we bijpassend ABS-kantenmateriaal en een ruim aanbod basismateriaal om de Duropal-HPL op te verlijmen. Met het grote aanbod aan decors zit er altijd de HPL die past bij jouw project.

Design collectie 2017-2020

De huidige collectie bestaat uit zo'n 360 decors. De DST-koppelingscollectie, dat wil zeggen decors die zowel verkrijgbaar zijn in HPL als gemelamineerd spaanplaat, bestaat uit zo'n 300 decors. Ruim 220 decors, waaronder de volledige DST Xpress-collectie, levert Maiburg uit voorraad. Bekijk de volledige collectie in het uitgebreide leveringsprogramma.

 DST-Collectie 2017-2020 

XTreme Matt

XTreme Matt maakt indruk door een optiek met een niet eerder vertoonde enorme kleurtransparantie – en een aangenaam warme, zijdeachtig zachte haptiek. De structuur voldoet aan alle eigenschappen van de HPL-norm EN 438:2005 voor verticale en horizontale toepassingen. Uitermate geschikt voor interieurbouw, meubelbouw, standbouw en scheepsbouw. XTreme Matt is verkrijgbaar in HPL in de meeste kleuren en decors uit de design collectie.

Natural Wood

Natuurlijkheid en precisie vormen de fijne houtstructuur van Natural Wood. Het fijne oppervlak lijkt als licht geschuurd. De poriën zijn onregelmatig en lineair gerangschikt. Hun verschillende dieptes en grote randscherpte werken uiterst authentiek. Natural Wood is universeel toepasbaar voor houtsoorten met veel hout poriën. Zo laat zich de Scandinavische stijl perfect accentueren, maar ook exotische of fruithoutsoorten krijgen met deze structuur een nieuw tintje. Ook op unidecors werkt Natural Wood zeer vanzelfsprekend - als gekleurd gebeitst hout.

De volledige voorraad is te vinden in de webshop. Een overzicht van de Duropal structuren vind je hier.

Bestel je Duropal producten

Duropal / Thermopal-voorraadprogramma


Voorraadprogramma:
  
  • 216 verschillende Duropal kleuren/decors in HPL op voorraad
  • 211 HPL-artikelen in de afmeting 2800 x 2070 mm  
  • 230 HPL-artikelen in de afmeting 4100 x 1300 mm 
  • 27 HPL-artikelen in de afmeting 3050 x 1300 mm
  • Bijpassend ABS-kantenmateriaal uit voorraad leverbaar

Duropal-plaatmateriaal

Duropal Compact Exterior

De Duropal Compact Exterior is geschikt voor gebruik buitenshuis en onderscheidt zich met hoge UV- en weersbestendigheid en een excellente verwerkbaarheid. Hier lees je alles over de Duropal Compact Exterior en zie je een breed scala aan uni-decors.

Solid HPL Duropal

Dit is een door en door HPL opgebouwd uit meerdere melamine, geïmpregneerde lagen. 

Pfleiderer HPL Xtreme

Dit is een HPL in een extreem mat oppervlak. Deze HPL is uitgevoerd in een extreem matte structuur die ook nog eens veel minder gevoelig is voor vingerafdrukken. Zeer gemakkelijk schoon te houden ook m.b.t. vettige substanties. Xtreme is postformkwaliteit.

Pfleiderer Volkern

Pfleiderer volkern is uitsluitend voor interieurtoepassingen geschikt. 

Pfleiderer magneethoudend

Alle decors uit de DST collectie met uitzondering van Alu 1 en 2 zijn in magneethoudende HPL te krijgen.

Duropal informatie