text.skipToContent text.skipToNavigation
Even geduld, we verzamelen alles voor je! Even geduld, we verzamelen alles voor je!
true

HPL-Persen.
Standaard binnen één week in huis!

Maiburg heeft een zeer ruim voorraadprogramma geselecteerd wat zij binnen 24 uur uit eigen magazijn rechtstreeks aan jou kan leveren. In totaal kun je meer dan 1200 kleuren, decors, dessins en structuren rechtstreeks uit voorraad geleverd krijgen, beplakt op diverse dragermaterialen zoals MDF, spaanplaat, multiplex en ECOBoards.

Een groot aantal van de afmetingen van deze dragermaterialen zijn dan ook afgestemd op HPL in 3050x1300mm en 4100x1300mm, om zaagverlies te voorkomen. Wij leveren ook diverse dragers en HPL standaard uit voorraad op groot formaat in 2800x2070mm.

Vul het formulier hieronder en wij maken de platen gereed!


Plaatmaterialen kant-en-klaar afgewerkt met een HPL erop aangeleverd krijgen bespaart je enorm veel tijd en dus kosten. Door middel van verlijming kunnen diverse materialen 1- of 2-zijdig opgedikt of bekleed worden met bijvoorbeeld een HPL-laag. Zowel koud perswerk in stapelpersen tot maximaal 3200 x 1600 mm als warm perswerk in een doorlooppers tot maximaal 4200 x 1600 mm behoort tot de mogelijkheden. Ontzorgen doen we graag. De persservice van Maiburg wordt dan ook door veel van onze klanten gebruikt.

Vul het bovenstaande online opdrachtformulier in en wij zorgen voor een snelle prijsopgave. Uitleg over het invullen vind je terug in het formulier. Uiteraard kun je ook telefonisch contact met ons opnemen om de oplossing die je zoekt aan ons voor te leggen. Als je het formulier hebt ingevuld kun je het per e-mail sturen naar verkoophout@maiburg.nl


Onze HPL-merken:

abet laminati logo     duropal logo     econ logo     Finsa-logo     formica logo     kaindl logo
 

VERLIJMING 100% FORMALDEHYDEVRIJVoor het persen van HPL gebruiken wij in onze productie Rakoll 4933; een PVAc-lijm welke 100% formaldehydevrij is. Dus als je bij onze persservice tevens kiest voor een basismateriaal met een zeer lage formaldehyde-emissie dan is het resultaat een paneel met de laagst mogelijke emissie. Een extra toegevoegde en gezonde keuze.

Wil je meer informatie over de bewerking van plaatmateriaal door Maiburg, vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Wij werken niet voor particulieren.

Extra ruimte, tijd en rust nodig?

We stellen je in onderstaande video graag voor aan onze collega Hans, productieleider plaatbewerkingen bij Maiburg. Hans vind rust ontzettend belangrijk! Vind ook wat extra ruimte, tijd en rust en leg het zagen en plakken van plaatmateriaal bij Maiburg neer. Zo halen Maiburg én Hans de druk ook uit jouw productieproces!