text.skipToContent text.skipToNavigation
Even geduld, we verzamelen alles voor je! Even geduld, we verzamelen alles voor je!
true

Professionele lijmen.

Maiburg is specialist op het gebied van lijm en lijmtechniek voor met name de hout-, verpakkings-, papierverwerking, leder- en polyetherverwerkende industrie en kenmerkt zich door een klantgerichte instelling. Nooit misgrijpen door een perfecte onderlinge afstemming en timing. Dat geeft het enige juiste resultaat. Teamwork en vertrouwen zijn van cruciaal belang voor hoogstaande prestaties. Een vanzelfsprekendheid die zeker ook opgaat voor de verlijming van materialen!

Ga voor de juiste keuze…

Het bepalen van de juiste lijm voor jouw specifieke toepassing is een absolute must. Wij beantwoorden deze eis met een afgerond assortiment hoogwaardige lijmen en alle daarbij behorende producten voor professionele toepassing. 
In samenwerking met topproducenten zoals o.a. Wakol en H.B. Füller is een assortiment tot stand gekomen voor verlijmingen in met name de houtverwerkende-, polyether, leder- en verpakkingsindustrie. Verder hechten wij veel belang aan een juiste diagnose van jouw specifieke wensen en behoeften, zodat je jezelf voortdurend gesteund, geadviseerd en begeleid voelt.
 

Bestel nu

Nog geen klant bij Maiburg? Registreer je hier!

Assortiment verdeeld in vijf branches.

Houtverwerkende industrie
Binnen de houtverwerkende industrie zijn goede contactlijmen en houtlijmen van groot belang. Daarnaast bieden we nog veel meer lijmen voor het bewerken van hout. Maiburg heeft altijd de juiste lijm voor je.

Etiketteren, end-of-line packaging en papierverwerking
  • Etiketteren en labelling van blik, (gecoat) glas, papier en kunststof
  • End-of-line packaging; voor elke barrière, coating, laminaat of massief golfkarton, hulsdoosjes, tray’s en omdozen
  • Papierverwerking; kartonnage, grafische toepassingen, enveloppen, billboards, hygiënische producten zoals toilet- en keukenrollen

Lijm moet een betrouwbare en onopvallende factor zijn in jouw productieproces en zorgen voor een maximaal haalbare efficiency en een hoog overall line-rendement! Daar zorgen onze specialisten voor.

Polyetherverwerkende industrie
Voor het verlijmen van polyether, zoals matrassen en zitmeubelen, heeft Maiburg een totaalpakket voor je, waaronder verschillende hotmelt lijmen.

Lederverwerkende industrie
Maiburg beschikt ook over een totaalpakket gericht op de lederverwerkende industrie en met name producten voor de schoenindustrie, zoals universele zolenlijm, maar ook voor schoenreparatie en orthopedie en (klein)lederwaren. Hetgeen waar Maiburg al het langste mee werkt.

Overige industrie
Behalve voor de hout-, polyether- en lederverwerkende industrie omvat het leveringsprogramma van Maiburg Lijmen speciale producten voor andere branches. Voorbeelden daarvan zijn de scheepsbetimmering, flight case bouw, isolatietechniek en karpetten.

Alles over ons assortiment.

Lees hier meer over onze productgroepen en de toepassingen per product.

Cementlijmen

Kurkvulling

PVAC houtlijmen

Contactlijmen

Hotmelts

Kitten

Lossings-/glijmiddelen

Verpakkingslijmen

SpuitlijmenH.B. Fuller en rakoll acmos


wakol illbruck