text.skipToContent text.skipToNavigation
Even geduld, we verzamelen alles voor je! Even geduld, we verzamelen alles voor je!
true

Wakol.


Wakol logo

Alles voor een perfect gelegde vloer

Wakol is in 1934 opgericht. Wakol staat garant voor productie van de beste systemen voor het installeren van verschillende soorten vloerbedekking zoals houten vloeren, PVC-vloeren, linoleum-vloeren, rubberen- vloeren, tapijt en kurkvloeren.
Deze Duitse firma, uit Primasens, is wereldwijd in vrijwel alle landen vertegenwoordigd, waar de Wakol producten succesvol worden toegepast. De hoogste kwaliteit staat bij Wakol hoog in het vaandel.

Het bedrijf Wakol heeft in het jaar 2018 de firma Loba, een Duitse toonaangevende leverancier van lakken, oliën, en onderhoudsmiddelen overgenomen. Samen bieden zij connected systems aan. Lijmen, lakken en oliën van de beide merken zijn compatibel met elkaar, zodat deze producten geen ongewenste reacties met elkaar kunnen aangaan. Een compleet op elkaar afgestemd systeem kan op deze manier aangeboden worden, vanaf de ondervloer tot en met het onderhoud van de vloer.

De producten van Wakol zijn ontwikkeld met veel aandacht voor onder andere de volgende eigenschappen:
  • Levensduur voor jarenlang plezier en gemak van de vloer
  • Gebruiksgemak
  • Snelle droging
  • Probleemloos en eenvoudig aan te brengen
  • Perfecte afstemming van elk product binnen het systeem
  • Duurzaam en veilig

Ruime keuze aan Wakol-producten

De kwaliteitsproducten van Wakol bieden de beste oplossing voor de installatie van vloeren.  Denk aan bijvoorbeeld aan de volgende producten: Reparatiemiddelen en voorstrijkmiddelen
Producten voor het repareren van scheuren in de ondervloer. Voorstrijkmiddelen, voor het aanbrengen van een egaliseermiddel. Zowel voor zuigende als niet-zuigende ondervloeren. Voorstrijkmiddelen voor het aanbrengen van een parketlijm. DPM primers, van sneldrogend (polyurethaan) in twee lagen tot zeer snel drogend (MS polymeer) in één laag.

Lijmen
Denk bijvoorbeeld aan parketlijmen; MS polymeerlijmen (in diverse kwaliteiten leverbaar), PU-lijmen en dispersielijmen, (volledige verlijming of zwevend). Ook watergebaseerde kurklijmen zijn verkrijgbaar.

Egaliseermiddelen
Zeer snel drogend en mooi vloeiend en eenvoudig aan te brengen. Meer dan voldoende sterk voor de installatie van houten vloeren.  

Ontkoppelingsmatten 
Om spanningen vanuit de ondervloer te reduceren en om extra geluidsisolatie te verkrijgen.