text.skipToContent text.skipToNavigation
Even geduld, we verzamelen alles voor je! Even geduld, we verzamelen alles voor je!
true

Training schuren voor schilders

Tijdens deze training leren we je de kneepjes van het vak met betrekking tot schuurmateriaal, schuren en schuurmachines die van belang zijn voor een professionele schilder. We behandelen de belangrijke punten, zodat je na deze training meer inzicht hebt in schuursystemen en in staat bent om een perfecte eindresultaat te realiseren. Een zeer nuttige training voor iedere professionele schilder!

  schuurtraining sikkens 

Lees hoe anderen onze training hebben ervaren.

Menno Wakkers van Menno Wakkers Schilderwerken. 
 ''Ik vind het belangrijk om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. Door middel van deze training leer ik nieuwe dingen en ga ik mee met de tijd. Tijdens de training heb ik o.a. gezien hoe ik met Siavlies hoogglans kan behalen'' Lees het volledige interview.

Loek Tigchelaar, Schildersbedrijf Loek Tigchelaar.
''Ik vond de training zeer goed en duidelijk uitgelegd. Ik ben ook zeker van plan om in de toekomst vaker een training te volgen. Ik heb ook voorbij zien komen dat Emiel trainingen geeft bij groothandels op locatie. Dat lijkt mij zeker interessant om bij te wonen.'' Lees het volledige interview.

Ook een training van Maiburg volgen?

Wil jij ook een schuurtraining van Maiburg volgen? Neem contact op met je grossier of één van onze schuurspecialisten.


Emiel Brevé

emielbreve@maiburg.nl
+31 (0)6 54 92 36 66


Marvin Dutour Geerling

marvindutourgeerling@maiburg.nl
+31 (0)6 51 22 05 16
 

Pim van den Heuvel

pimvandenheuvel@maiburg.nl
+31 (0)6 22 51 37 22

Hoe zien onze trainingen eruit?

Onze schuurtraining bestaat uit twee onderdelen. Theorie en praktijk. Tijdens het theoriegedeelte behandelen we een stukje geschiedenis, de opbouw van schuurmateriaal, het belang van schuren en alles wat daar mee te maken heeft. Tijdens de praktijktraining gaan we uitgebreid aan de slag met onze producten. We laten de producten zien, leggen ze per soort uit en demonstreren ze.

Op die manier krijg jij een goed beeld van het product en zelfs de mogelijkheid om het product zelf uit te proberen. Tijdens de demonstratie laten we de producten onder verschillende omstandigheden zien. Zo laten we bijvoorbeeld zien hoe effectief (door het gebruik van een tussenpad op verschillende ondergronden) verschillende schuurpads op een bepaald stuk hout zijn. Of het verschil tussen nat schuren en droog schuren. Verder demonstreren we ook andere zaken waar een schilder mee te maken kan krijgen. Zo laten we bijvoorbeeld zien hoe je houtrot kunt wegfrezen met de daarvoor bedoelde freesmachine.

Daarnaast kunnen er op aanvraag ook andere dingen worden gedemonstreerd. Of de training nu bij Maiburg of bij een grossier wordt gegeven, maakt geen verschil. Wij zorgen ervoor dat we alle belangrijke producten zo duidelijk mogelijk kunnen demonstreren en al je vragen kunnen beantwoorden.

Bekijk hoe een training bij Maiburg verloopt!