text.skipToContent text.skipToNavigation
Even geduld, we verzamelen alles voor je! Even geduld, we verzamelen alles voor je!
true

Interview Menno Wakkers.

Schilder Menno Wakkers aan het woord over de schuurcursus van Maiburg met Sia Abrasives

Wekelijks geven Emiel Brevé en Marvin Dutour Geerling trainingen aan schilders om ze te voorzien van tips en informatie over de nieuwste schuurmaterialen van Sia Abrasives. Tijdens een training bij Habeco in Deventer was een leergierige groep schilders aanwezig. We spreken met Menno Wakkers, een van de deelnemers aan deze cursus. Hij was zeer enthousiast over de tips die hij tijdens de cursus te horen heeft gekregen.

Blijven ontwikkelen om mee te gaan met de tijd.

Menno Wakkers van Menno Wakkers Schilderwerken heeft al ruim 25 jaar ervaring in binnen- en buitenschilderwerk, houtrotreparatie, wandafwerking en spuitwerk. Eerder is hij samen met Maiburg naar Sia Abrasives in Zwitserland geweest om de Sia-schuurmaterialen zelf te ervaren. Sindsdien is hij een tevreden gebruiker van onze Sia-schuurmaterialen.

Maar om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen, vindt Menno het zeer belangrijk nieuwe informatie op te doen en met de tijd mee te gaan. Zodoende kwam Menno het inschrijfformulier voor de training tegen bij Habeco in Devent er en heeft hij samen met twee collega’s deelgenomen.

Perfectie staat bij ons voorop!

Menno vindt het belangrijk dat het schilderwerk mooi is en zo lang mogelijk blijft glanzen. Tijdens deze training heeft hij onder andere gezien hoe hij met Siavlies een hoge glans kan behalen. Met dit materiaal is hij meteen aan de slag gegaan. Hiervoor heeft hij een test gedaan, waarbij hij twee deuren is gaan schuren om te zien bij welke de meeste glans behouden blijft. Hiervan is een deur met Siaspeed P320 geschuurd en de andere deur met Siaspeed P320 en met Siavlies. Beide zijn excentrisch roterend bewerkt en vervolgens afgelakt. Door deze test uit te voeren, ervaart Menno direct in de praktijk de verschillende systemen om te kijken wat het beste werkt. “Perfectie staat namelijk voorop!”, aldus Menno.

Bekijk hoe een training verloopt bij Maiburg!


Ook een training volgen bij Maiburg?

Wil jij ook een schuurtraining volgen bij Maiburg? Neem contact op met één van onze schuurspecialisten.

Emiel Brevé
emielbreve@maiburg.nl
+31 (0)6 54 92 36 66

Marvin Dutour Geerling
marvindutourgeerling@maiburg.nl
+31 (0)6 51 22 05 16