text.skipToContent text.skipToNavigation
Even geduld, we verzamelen alles voor je! Even geduld, we verzamelen alles voor je!
true

Exterieur plaatmateriaal beplakt

Bij Maiburg is een groot assortiment aan exterieur plaatmateriaal te vinden. Naast een groot aanbod kaal plaatmateriaal (multiplex en multiplex gelakt) is er ook een groot aanbod multiplex gemelamineerd van Koskisen en beplakt plaatmateriaal van Econ en Volkern exterieur van Duropal (Pfleiderer). Het plaatmateriaal is ontworpen om gebruikt te worden voor buitentoepassingen en vochtige ruimtes zoals badkamers en kelders.

Met exterieur plaatmateriaal beplakt kun je jouw project realiseren of een efficiënte wijze en bespaar je kosten door gebruik te maken van Econ platen. Het Econ assortiment bestaat namelijk uit gedegen kwaliteit spaanplaten die tegen de scherpste prijzen verkrijgbaar zijn. De platen zijn de perfecte basis voor de beste prijs.

Kies bijvoorbeeld de berken multiplex WBP. Deze is tweezijdig beplakt met Econ 1300 Industriewit Softmat. De plaat is beschikbaar in de afmeting 1300x3050 en in de diktes 16,6mm en 19,6 mm.

Exterieur plaatmateriaal beplakt heeft verschillende toepassingsmogelijkheden. Zo kan het plaatmateriaal gebruikt worden als gevelplaten, kozijnpanelen, dakconstructies, boeidelen of constructie van boten. Het exterieur plaatmateriaal assortiment van Maiburg bestaat uit verschillende geselecteerde merken. Zo vind je het merk Duropal (Pfleiderer), Econ en Koskisen in het assortiment. Heb je advies nodig of meer informatie over exterieur plaatmateriaal beplakt? Neem gerust contact met één van onze medewerkers.