text.skipToContent text.skipToNavigation
Even geduld, we verzamelen alles voor je! Even geduld, we verzamelen alles voor je!
true

Exterieur plaatmateriaal.

Maiburg biedt een groot assortiment aan exterieur plaatmateriaal. Zo hebben we een aanbod in kaal plaatmateriaal (MDF, multiplex en multiplex gelakt) van onder andere Medite als de perfecte basis voor jouw buitenproject. Naast deze platen bieden we ook multiplex gemelamineerd aan van Kosisken, beplakt plaatmateriaal van Econ en Volkern exterieur van Duropal (Pfleiderer). Al het exterieur plaatmateriaal is zo gemaakt dat het uitstekend gebruikt kan worden voor (beschermde) buitentoepassingen en vochtige ruimtes zoals badkamers en kelders. Benieuwd welke platen het meest geschikt zijn voor jouw project? Neem dan contact met ons op of bekijk het aanbod in de webshop.          

Direct uit voorraad leverbaar

Alle platen uit onze webshop zijn uit voorraad leverbaar en kunnen daarom snel bij je geleverd worden. Het assortiment wordt continue uitgebreid zodat we jou altijd de beste producten kunnen aanbieden. Voor ieder project is daarmee altijd een ideale oplossing voor handen, ook voor buitenprojecten. Dit leidt tot een hogere efficiency, minder afval en/of gewoon een beter resultaat.

Toepassingen

Het exterieur plaatmateriaal heeft veel verschillende toepassingen. Zo kan je de exterieur platen onder andere gebruiken voor:
  • Gevelplaten
  • Kozijnpanelen
  • Dakconstructies
  • Boeidelen
  • Constructie van boten
Duropal   medite   Econ   koskisen
 

Overzicht exterieur plaatmateriaal:

Volkern Exterieur

Duropal Compact Exterior platen zijn optisch aantrekkelijke en bestendige compacte platen voor buitengebruik. Het hoogwaardige compacte laminaatmateriaal onderscheidt zich door hoge UV- en weersbestendigheid en een excellente verwerkbaarheid. Er is een breed scala van uni-decors beschikbaar voor deze exterieur HPL mogelijk, waardoor jij altijd de kleur vindt die het beste past bij jouw project.