Plaatbewerkingen

Bijzondere vormgeving, seriematig werk of een strakke projectplanning? Maiburg ontzorgt u graag door diverse plaatbewerkingen van u over te nemen. Technisch veeleisende opdrachten ronden we snel af. Stipt en nauwkeurig. In o.a. interieurbouw, decorbouw en standbouw verrichten we dagelijks verschillende opdrachten, met zowel serie- als stuksproductie. Wij beschikken over een uitgebreid machinepark met CNC-gestuurde houtbewerkingsmachines voor perfect computergestuurd zaag-, boor- en freeswerk.

Klantgerichte ondersteuning

Geen enkele opdracht is hetzelfde, dus onze klanten mogen rekenen op een flexibele en creatieve invulling van hun opdracht. We hebben de mogelijkheid om uw specificaties te verwerken in nauwkeurig AutoCAD tekenwerk. Waar nodig verlenen we technische ondersteuning en advies. Deze ondersteuning in combinatie met de grootste voorraad (decoratief) plaatmateriaal van Nederland maakt Maiburg uw totaalleverancier in de houtverwerkende industrie!

U merkt; de mogelijkheden zijn groot. De volgende materialen kunnen we voor u bewerken:

 • Spaanplaat
 • Gemelamineerd spaanplaat
 • Multiplex
 • MDF
 • HPL / CPL
 • Volkern
 • Brandwerend plaatmateriaal
 • ECOBoards
 • Bamboe

Wilt u meer informatie over de bewerking van plaatmateriaal door Maiburg, vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Wij werken niet voor particulieren.

Maiburg LinkedinMaiburg Twitter

 

Maiburg neemt deel aan de vakbeurs Houtpro+. Op standnr. 3510 vertellen we u onder het genot van een hapje en een drankje graag meer over ons bedrijf en onze producten. Klik op de banner en registreer met exposantencode KAI145 voor gratis toegang! 

Zoeken in voorraadassortiment


Met bovenstaand zoekveld kunt u direct in ons uitgebreide en actuele voorraadprogramma zoeken.

Klik na het invoeren van uw zoekopdracht op de button en u wordt doorgeschakeld naar de bijbehorende zoekresultaten in de Maiburg online catalogus.

Zaagstaat

Zaagwerk is mogelijk in plaatafmetingen tot 4100 mm. breed.

Vul het onderstaande online opdrachtformulier in en wij zorgen voor een snelle prijsopgave. Uitleg over het invullen vindt u terug in het formulier. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen om de oplossing die u zoekt aan ons voor te leggen. Als u het formulier heeft ingevuld kunt u het per email aan ons versturen.


Nieuws

 • Prijsaanpassingen oktober

  Helaas zijn wij genoodzaakt om diverse prijzen decoratief plaatmateriaal (gemelamineerd spaanplaat en MDF, HPL) van de merken Econ en Kaindl per 15 oktober 2017 aan te passen. 

 • Brabantse gastvrijheid bij Maiburg op HOUTPRO+

  Maiburg heet u van harte welkom op Houtpro+ voor een hapje en een drankje. Bekijk ons vernieuwde assortiment witte houtlijmen inclusief een echte noviteit op het gebied van afvullen, het nieuwe assortiment solid surface producten van topmerken Betacryl® en Marlan® of de Fins multiplex plaatmaterialen van leverancier Koskisen.

 • Maiburg stopt met Formica®-Unilin gemelamineerde spaanplaat

  Het zal u de afgelopen maanden niet zijn ontgaan dat de Formica® Group en Unilin in gezamenlijk overleg hebben besloten om hun samenwerking te beëindigen.

Bekijk alle nieuwsberichten