string(164) "SELECT * FROM maiburg.mai_modules WHERE modules_selectable = 'ja' AND modules_active = '1' AND modules_safetitle = 'plaatbewerkingen' ORDER BY modules_description"
Maiburg Plaatbewerkingen. Sterk in maatwerk.

Plaatbewerkingen

Bijzondere vormgeving, seriematig werk of een strakke projectplanning? Maiburg ontzorgt u graag door diverse plaatbewerkingen van u over te nemen. Technisch veeleisende opdrachten ronden we snel af. Stipt en nauwkeurig. In o.a. interieurbouw, decorbouw en standbouw verrichten we dagelijks verschillende opdrachten, met zowel serie- als stuksproductie. Wij beschikken over een uitgebreid machinepark met CNC-gestuurde houtbewerkingsmachines voor perfect computergestuurd zaag-, boor- en freeswerk.

Klantgerichte ondersteuning

Geen enkele opdracht is hetzelfde, dus onze klanten mogen rekenen op een flexibele en creatieve invulling van hun opdracht. We hebben de mogelijkheid om uw specificaties te verwerken in nauwkeurig AutoCAD tekenwerk. Waar nodig verlenen we technische ondersteuning en advies. Deze ondersteuning in combinatie met de grootste voorraad (decoratief) plaatmateriaal van Nederland maakt Maiburg uw totaalleverancier in de houtverwerkende industrie!

U merkt; de mogelijkheden zijn groot. De volgende materialen kunnen we voor u bewerken:

 • Spaanplaat
 • Gemelamineerd spaanplaat
 • Multiplex
 • MDF
 • HPL / CPL
 • Volkern
 • Brandwerend plaatmateriaal
 • ECOBoards
 • Bamboe

Wilt u meer informatie over de bewerking van plaatmateriaal door Maiburg, vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Wij werken niet voor particulieren.

Maiburg LinkedinMaiburg Twitter

 

Zoeken in voorraadassortiment


Met bovenstaand zoekveld kunt u direct in ons uitgebreide en actuele voorraadprogramma zoeken.

Klik na het invoeren van uw zoekopdracht op de button en u wordt doorgeschakeld naar de bijbehorende zoekresultaten in de Maiburg online catalogus.

Zaagstaat

Zaagwerk is mogelijk in plaatafmetingen tot 4100 mm. breed.

Vul het onderstaande online opdrachtformulier in en wij zorgen voor een snelle prijsopgave. Uitleg over het invullen vindt u terug in het formulier. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen om de oplossing die u zoekt aan ons voor te leggen. Als u het formulier heeft ingevuld kunt u het per email aan ons versturen.


Nieuws

 • Onderhoud webshop

  Aanstaand weekend wordt aan onze webshop onderhoud uitgevoerd. Werkzaamheden starten vrijdagmiddag om 16.00 uur. Tijdens deze werkzaamheden is de webshop helaas buiten gebruik. De verwachting is dat u zaterdag ochtend weer online kunt bestellen. 

 • Openingstijden / leveringen rond Kerst en Nieuwjaar

  In verband met de komende feestdagen zijn onze openingstijden en leveringen bij Maiburg en Lecol in week 51, week 52 en week 1 gewijzigd. Graag willen wij u hierop alvast attenderen.

 • Structuurnoviteiten Pfleiderer

  De twee laatste structuurnoviteiten van topmerk Pfleiderer zijn vanaf januari 2019 standaard verkrijgbaar maar in een aantal gekozen decors nu al uit voorraad bij Maiburg!

Bekijk alle nieuwsberichten