text.skipToContent text.skipToNavigation
Even geduld, we verzamelen alles voor je! Even geduld, we verzamelen alles voor je!
true

MDF gemelamineerd.

MDF is een prima basis om te melamineren. Hierbij wordt er een melaminelaag vanuit de fabriek op het MDF geperst. Het product kan vervolgens direct worden gebruikt en hoeft niet meer te worden gespoten of afgelakt. Deze platen zijn enorm geschikt voor het maken van meubels en constructieve toepassingen. Het kan door de MDF-basis echter niet gebruikt worden in vochtige ruimtes en voor buitentoepassingen tenzij de plaat vochtwerend (V313) is verlijmd. 


 

Toepassingen gemelamineerd MDF

Gemelamineerd MDF is gemakkelijk te onderhouden en eenvoudig te reinigen. Met gemelamineerd MDF heb je dus direct een plaat die gebruikt kan worden voor je project, maar ook makkelijk verder te verwerken is. Door de MDF-basis splintert de plaat niet en kan de plaat goed gefreesd worden. Alle gemelamineerde MDF platen die uit voorraad leverbaar zijn hebben een interieurverlijming, waardoor ze alleen gebruikt mogen worden in droge ruimtes. Ze worden bijvoorbeeld gebruikt in meubels, deuren, kasten en trapleuningen.

Merken gemelamineerd MDF

Het grootste voorraadassortiment gemelamineerd MDF leveren wij van Econ. Hiervan is het grootste deel verkrijgbaar in wit. Grijs en zwart gemelamineerde MDF zijn ook uit voorraad leverbaar. Pfleiderer kan de hele DST-collectie als gemelamineerd MDF leveren in diverse structuren en diktes. Uit voorraad hebben we de meest gebruikte kleuren leverbaar. Alle andere kleuren zijn op bestelling leverbaar. Kaindl heeft ook een uitgebreid programma gemelamineerd MDF wat op bestelling leverbaar is, al is het assortiment gefineerd MDF hiervan nog groter. Neem hiervoor contact met ons op!