text.skipToContent text.skipToNavigation

Spuitlijmen.

Spuitlijmen houtverwerkend

Voor de houtverwerkende industrie heeft Maiburg de Contactspray 162 en de Canect contactlijm.
Lees hier meer...

Spuitlijmen watergedragen polyether industrie

Binnen de polyetherindustrie vinden lijmen op waterbasis als alternatief voor sterk oplosmiddelhoudende lijmen hun opmars. Dit kunnen lijmen op polychloropreen latex basis zijn als ook op acrylaatbasis of polyurethaanbasis.
Lees hier meer...

Spuitlijmen Polyether Industrie Onbrandbaar

Maiburg heeft binnen het assortiment polyetherlijmen ook lijmen gebaseerd op SBS-rubber en harsen welke zijn opgelost in het onbrandbare oplosmiddel dichloormethaan ofwel methyleenchloride in het programma. In de meubelindustrie worden deze lijmen nagenoeg niet meer toegepast vanwege de toxiciteit van dit type lijmen. Echter, in de matrassenindustrie wil men nog wel eens de overweging maken om toch deze lijm in te zetten in verband met het brandgevaar wat door statische elektriciteit tijdens de productie van matrassen ontstaat.
Lees hier meer...

Spuitlijmen Polyether Industrie Brandbaar

Voor de polyetherindustrie heeft Maiburg een compleet programma spuitlijmen gebaseerd op SBS-rubbers en harsen welke zijn opgelost in een mengsel van organische brandbare oplosmiddelen. Al deze lijmen zijn geschikt voor het met elkaar verlijmen van schuimstoffen, het verlijmen van schuimstoffen met bekledingsstoffen, leer, hout, hardboard, karton, rubberen haarvezel, vlies, polystyreenschuimdelen en andere weekmakervrije vullingen volgens de contactmethode.
Lees hier meer...