text.skipToContent text.skipToNavigation
Even geduld, we verzamelen alles voor je! Even geduld, we verzamelen alles voor je!
true

Toolstation - Amsterdam.

Berken multiplex is duurzaam en sterk en geschikt voor een breed scala aan toepassingen. Het lichte en strakke oppervlak van berken multiplex is uitermate geschikt voor interieurdesign en meubelproductie. Maiburg is de exclusieve leverancier in Nederland voor Koskisen multiplex. Het Finse bedrijf levert een viertal verschillende productgroepen uit het totaalprogramma direct uit voorraad die je snel in huis kunt hebben.

Naast de kale multiplex betreft het 3 unieke typen plaatmateriaal. Na de introductie van het materiaal op Architect@Work afgelopen jaar wordt in steeds meer interieurs gekozen voor KoskiDecor. KoskiDecor is verkrijgbaar in een breed assortiment standaard en speciale unikleuren. Hierdoor is het erg aansprekend voor bijvoorbeeld onderwijs- of zorgprojecten, maar ook in retail zien we het vaker terug. Een aansprekend voorbeeld is de heropende vestiging van Toolstation Amsterdam Centrum. Een project van Tritop Interieurbouw BV.
Toolstation is een van de snelst groeiende leveranciers van gereedschappen, accessoires en bouwproducten voor de vakman en serieuze doe-het-zelvers met inmiddels meer dan 40 vestigingen in Nederland. Jasper Wisselink, werkvoorbereider en tekenaar bij Tritop Interieurbouw BV: “Het bedrijf zocht een stijlvol maar stoer interieur voor haar nieuwe vestiging. Het moet met alle gereedschappen bovendien tegen een stootje kunnen en makkelijk schoon te maken zijn. Geheel binnen de huisstijlkleuren van de keten heeft het bedrijf haar balie, meubelpanelen, fronten en koffiecorner voorzien van KoskiDecor multiplex blauw.” Het materiaal is goed te frezen waardoor de multiplex kern zichtbaar wordt. Alle signings in de vestiging is dan ook door middel van CNC in gefreesd in plaats van de keuze voor belettering. Een mooi voorbeeld van de mogelijkheden die ontstaan met KoskiDecor. Wisselink: “Wij zijn dan ook zeer tevreden met het eindresultaat.”

Fotografie: Pulles & Pulles

-