text.skipToContent text.skipToNavigation
Even geduld, we verzamelen alles voor je! Even geduld, we verzamelen alles voor je!
true

Stadsloket Osdorp - Amsterdam.


Het vernieuwde interieur van het Stadsloket in Osdorp, Amsterdam is mede-ontworpen door Hoogendoorn MBI. Een belangrijke rol in het interieur is weggelegd voor Formica HPL, decor F8910 RAW Birchply. De F8910 Birchply Raw (NAT) komt uit de Formica Colors laminaatcollectie en heeft een matte finish. Het materiaal vormt een heel mooi alternatief voor gelakt multiplex plaatmateriaal, als decoratieve toepassing. Zéker in tijden van schaarste van Multiplex. 

Met Formica kun je mooie en functionele oppervlakken creëren. Daarnaast is Formica de uitvinder van hogedruklaminaat (HPL). In 2013 vierde Formica haar 100-jarig bestaan en in deze lange periode is enorm veel kennis en expertise opgebouwd. Niet voor niets noemt het bedrijf zich de 'uitvinder van HPL'. Een garantie voor kwaliteit, betrouwbaarheid en de zekerheid van decoratief plaatmateriaal dat perfect aansluit op iedere interieurtoepassing. 

F8910 Raw Birchply NATU+FOL.

De F8910 Birchply Raw (NAT) komt uit de Formica Colors laminaatcollectie. Het is mooi en duurzaam HPL, zodat het interieur jarenlang net zo mooi bijft als toen ze voor het eerst zijn geinstalleerd. De platen zijn kostenefficiënt door de lange levensduur. De voordelen van deze HPL zijn:
 
  • Slijtvast en duurzaam
  • Water-en chemicaliënbestendig
  • Slijt- en krasvrij
  • Bestand tegen kleurvervaging en is vlekbestendig
  • Gemak van hygiëne en onderhoud.