text.skipToContent text.skipToNavigation
Even geduld, we verzamelen alles voor je! Even geduld, we verzamelen alles voor je!
true

Privé keuken - Leeuwarden.


Voor een privéverbouwing in Leeuwarden is Mark Bakker van Eksakt Interieur Ontwerp & Realisatie uit Bakkeveen (Friesland) gevraagd een keuken en kastenwand te produceren uit betonplex. Mark: "Ik heb de klant toen gelijk de vele kleurmogelijkheden van Koskisen getoond. Een goede zet, zo bleek later! De keuze is uiteindelijk inderdaad gevallen op KoskiDecor, een uniek materiaal als basis voor alle fronten en legplanken". Dit materiaal laat uitstekend de tekening van het houtfineer zien door de gekleurde laag heen en geeft een wat ruwere, industriële uitstraling aan de keuken mee. Zeker in combinatie met de betonlook vloer, en het stoere fornuis een passende keuze. Naast deze keuken is er in de bijkeuken een grote kastenwand gecreëerd voor het nodige opberggemak. Voor alle fronten is hierbij gebruik gemaakt van KoskiDecor Eco Donkergrijs RAL7012, terwijl het corpus van de keuken en de wandplanken zijn uitgevoerd in een donkerbruine betonplex uitstraling.  

Het materiaal bleek ideaal in de verwerking door Mark, aangezien het niet verder nabehandeld hoeft te worden. "Hierdoor kon deze keuken binnen een zeer kort tijdsbestek worden geproduceerd. Klant blij met een uniek materiaal, en ik ook blij bij de verwerking ervan!" De platen uit het KoskiDecor-programma hebben een zachte, zijdeglans structuur en hebben een originele multiplex uitstraling op de kanten.

Fotografie: Simon van der Woude fotografie

 

KoskiDecor ECO
 

KoskiDecor ECO is gemaakt van Fins berken multiplex. Beide zijden zijn gecoat met een translucente kleur en daarna voorzien van een duurzame transparante melaminefilm. 

Koskisen legt hierbij de nadruk op de karakteristieke eigenschappen van het hout. Het plaatmateriaal is besmettelijk- en geurvrij en is eenvoudig schoon te houden. KoskiDecor ECO is verkrijgbaar in een breed assortiment standaard en speciale kleuren, waardoor het aansprekend is voor bijvoorbeeld onderwijs- of zorgprojecten, maar ook voor unieke interieurtoepassingen.

KoskiDecor Betonplex

KoskiDecor betonplex is gemaakt van Fins berken multiplex met een slijtvaste, ingekleurde, decoratieve phenolfilm aan beide zijden. Hierdoor krijgt de plaat een betonplex uitstraling met originele multiplex op de kanten. Hoewel dit materiaal niet geschikt is voor bijvoorbeeld bekistingen wordt wel het soortgelijk effect van een betonplex verkregen voor een specifieke decoratieve toepassing. In tegenstelling tot reguliere betonplex zijn er met KoskiDecor platen geen kleurafwijkingen.