text.skipToContent text.skipToNavigation

Koskisen.

Maiburg is de exclusieve leverancier voor Koskisen multiplex. Berken multiplex is duurzaam, sterk en geschikt voor een breed scala aan toepassingen. Het lichte en strakke oppervlak van berken multiplex is uitermate geschikt voor interieurdesign en meubelproductie. Maiburg levert een viertal verschillende productgroepen uit het totaalprogramma direct uit voorraad die je snel in huis kunt hebben.

Koskisen logo

KoskiDecor ECO

KoskiDecor ECO is gemaakt van Fins berken multiplex. Beide zijden zijn gecoat met een translucente kleur en daarna voorzien van een duurzame transparante melaminefilm. Koskisen legt hierbij de nadruk op de karakteristieke eigenschappen van het hout. Het plaatmateriaal is besmettelijk- en geurvrij en is eenvoudig schoon te houden. KoskiDecor ECO is verkrijgbaar in een breed assortiment standaard en speciale kleuren, waardoor het aansprekend is voor bijvoorbeeld onderwijs- of zorgprojecten.

KoskiDecor transparant

KoskiDecor transparant is gemaakt van Fins berken multiplex met verbeterde zicht- en kernfineer. Beide zijden zijn voorzien van een slijtvaste transparante melaminefilm. Het ideale materiaal voor meubel-, bouw- en interieurtoepassingen. Net als de KoskiDecor ECO zijn deze platen eenvoudig schoon te houden. De platen uit het KoskiDecor transparant programma hebben een zachte, zijdeglans structuur en hebben een orginele multiplex uitstraling op de kanten. 

KoskiDecor betonplex voor interieurtoepassingen

KoskiDecor betonplex is gemaakt van Fins berken multiplex met een slijtvaste ingekleurde phenolfilm aan beide zijden voor een betonplex uitstraling met een orginele multiplex uitstraling op de kanten. Hoewel dit materiaal niet geschikt is voor bijvoorbeeld bekistingen wordt wel het soortgelijk effect van een betonplex verkregen voor een specifieke decoratieve toepassing. Er zijn geen kleurafwijkingen zoals een reguliere betonplex.

Koskisen Multiplex Fins berken kaal

Standaard multiplex kaal is samengesteld uit een aantal dunne fineerlagen en is met lijm samengeperst tot 1 plaat. Onder druk worden de lagen kruislings verlijmd voor een sterke plaat. Multiplex wordt gekenmerkt door sterkte, duurzaamheid, lichtgewicht, stijfheid en weerstand tegen splijten en kromtrekken. Het kan vervormd worden in gebogen hoeken. Multiplex wordt toegepast waar sterkte en hoge kwaliteit een vereiste is, specifiek voor constructieve en interieurtoepassingen.

Bestel je Koskisen producten hier