text.skipToContent text.skipToNavigation
Even geduld, we verzamelen alles voor je! Even geduld, we verzamelen alles voor je!
true

Airless of airmix. Aan jou de keuze.

De applicatie van de INTERCOLL D 3088 Acrylaatlijm + INTERCOLL D 3099 Aktivator is zowel met spray mix als airless mogelijk. Hiervoor kunnen wij een los werkstation of full service complete installaties leveren en installeren. Je kunt dus rekenen op onze ondersteuning en een soepele implementatie in het productieproces. Of het nu gaat om een kleine installatie of om volledig geïntegreerd maatwerk, alles is mogelijk.


INTERCOLL D 3088 Acrylaatlijm en INTERCOLL D 3099 Aktivator vormen een uniek 2-componenten lijmsysteem. Door het mengen van beide componenten ontstaat een chemische reactie en een snelle, sterke en betrouwbare lijmverbinding.

airless of airmix

Een complete installatie behoort tot de mogelijkheden.

Maiburg kan full service een complete installatie leveren en indien gewenst ook installeren. Relaties kunnen dus rekenen op ondersteuning en een soepele implementatie in het productieproces. Interesse? Vraag naar de mogelijkheden en voorwaarden!

Airless

Wat is Airless? Bij de Airless-verneveling wordt het materiaal alleen via de materiaaldruk, zonder lucht, verneveld. Een pomp zet het materiaal onder druk en perst een gedefinieerde hoeveelheid materiaal door een spuittipboring. Daar wordt het materiaal in een spuitstraal verdeeld. Clean Transfer Technology (= Airless) Deze lijmapplicatietechniek bestaande uit een membraanpompinstallatie en een speciaal spuitpistool bevat de Clean Transfer Technology, hetgeen inhoudt:
• Geen aerosolen of spuitnevel
• Voor Airless-applicatie hoogstwaarschijnlijk geen afzuigsysteem nodig (metingen in voorbereiding)

Airmix

Bij Airmix-spuittechniek maak je gebruik van perslucht. Met Airmix werk je met een lagere druk dan bij Airless. Het WAKOL-Airmix-systeem:
• Producttoevoer met drukvat
• Afzuigsysteem aanbevolen voor luchtondersteunende Spraymix-applicatie

Speciaal ontwikkeld spuitpistool voor Airless-applicatie

Voor het mengen van de componenten en aanbrengen van de lijm is een speciaal spuitpistool ontwikkeld. Voordelen van dit spuitpistool zijn:
• Zeer praktisch in gebruik, ergonomische trekker, ophangoog
• Dosering 2-componenten uitstekend instelbaar
• Geen overspray door Clean Transfer technologie
• Precieze positionering van de lijm, ook voor randen

Overtuig jezelf van deze gepatenteerde allround spuitlijm met complete installatie!

Overtuig jezelf en vraag direct een monster of demonstratie aan bij één van onze lijmspecialisten. Zij bespreken graag de mogelijkheden met je!
 

Selwyn Meijer

selwynmeijer@maiburg.nl
+31 (0) 6 82 57 90 28
 

Jasper Ydens

jasperydens@maiburg.nl
+31 (0) 6 51 71 26 14

Download hier de volledige productfolder.