text.skipToContent text.skipToNavigation
Even geduld, we verzamelen alles voor je! Even geduld, we verzamelen alles voor je!
true

INTERCOLL D 3088 2K Acrylaatlijm - 10KG

ID
163781

€ 9,11 / kg

Wij introduceren een milieuvriendelijke en allround toepasbare spuitlijm voor meubelstoffering, bureaustoelen, matrassenproductie en polyetherverwerkende industrie.
zak
Log in om de voorraad en nettoprijzen te bekijken

INTERCOLL D 3088 2K Acrylaatlijm - 10KG

INTERCOLL D 3088 2K Acrylaatlijm + INTERCOLL D 3099 Aktivator is de perfecte milieuvriendelijke en allround toepasbare spuitlijm voor meubelstoffering, bureaustoelen, matrassenproductie en polyetherverwerkende industrie.

Deze acrylaatlijm is toe te passen voor verbindingen van schuim op schuim en stof op schuim als voor schuim op alle veelvoorkomende substraten. Daarbij zijn ook niet-absorberende ondergronden, zoals gelakt staal en kunststoffen (PE/PP) in bijvoorbeeld bureaustoelen, geen enkel probleem. Andere kenmerken zijn een zeer snelle en hoge initiële kleefkracht en sterkteopbouw. De lijm kan hierdoor spanningen in het verlijmde materiaal direct opvangen.

De lijm is watergebaseerd, 100% oplosmiddelvrij en bevat hierdoor geen vluchtige organische stoffen (VOS). Verder vrij van polychloropreen*. Samengesteld uit vrijwel volledig herbruikbare grondstoffen en beschikt over een Eco-Passport (Hohenstein Institute). Onze Clean Transfer Technologie biedt verder drie belangrijke voordelen:

  • Geen overspray waardoor lager lijmverbruik
  • Geen spuitnevel
  • Schonere en gezondere werkomgeving

Applicatie is zowel met spray mix als airless mogelijk. Hiervoor kunnen wij een los werkstation of full service complete installaties leveren en installeren. Je kunt dus rekenen op onze ondersteuning en een soepele implementatie in het productieproces. Of het nu gaat om een kleine installatie of om volledig geïntegreerd maatwerk, alles is mogelijk.

“HET PERFECTE ALTERNATIEF VOOR ZOWEL CR-LATEX EN OPLOSMIDDELHOUDENDE LIJMEN.”

Ga naar de pagina INTERCOLL D3088 voor meer informatie.

Lijmen
2-componenten Ja
Lijmsoort Spuitlijmen watergedragen
Geen downloads beschikbaar
1zak = 1st
10kg = 1st
1pal = 60st