text.skipToContent text.skipToNavigation
Even geduld, we verzamelen alles voor je! Even geduld, we verzamelen alles voor je!
true

Multiplex populieren - PureGlue bijna 100% biobased verlijmd zonder formaldehyde - B/B 3050x1300x18mm.

ID
138015

€ 50,85 / m2

Panguaneta multiplex populieren B/B PureGlue, bijna 100% biobased verlijmd zonder formaldehyde, CARB2 NAF en Blauer Engel, 3050x1300x18mm.
st
3,96m2 = 1st
3,96m2 = 1st
Log in om de voorraad en nettoprijzen te bekijken

Multiplex populieren - PureGlue bijna 100% biobased verlijmd zonder formaldehyde - B/B 3050x1300x18mm

Met Pangua PureGlue van Panguaneta is bijna 100% biobased zonder formaldehyde verlijmde multiplex met een extreem lage emissie. Door toepassing van deze multiplex kan een belangrijke bijdrage worden geleverd aan terugdringing van emissies en een gezond binnenklimaat. Sluit aan op duurzaam bouwen met LEED, BREEAM en WELL. Zeer geschikt voor toepassing in verpleeg- en ziekenhuizen, kinderdagverblijven en scholen. 

Pangua PureGlue-producten zijn ontwikkeld in samenwerking met Solenis LLC, een toonaangevend wereldwijd gespecialiseerd bedrijf gespecialiseerd in het onderzoek naar innovatieve bio-oplossingen, en worden vervaardigd met Soyad™-kleefstoftechnologie. Deze milieuvriendelijke lijm, die is geformuleerd met een gepatenteerde ‘vernettingshars’ en natuurlijk sojameel, zorgt voor een sterke hechting, zonder het gebruik van formaldehyde.

De PureGlue-multiplexpanelen die alleen zijn geproduceerd met hout van gecertificeerde oorsprong, in combinatie met deze bijna 100% biogebaseerde hars, vertegenwoordigt vandaag de beste keuze op het gebied van ecologische verantwoordelijkheid en verbetering van de luchtkwaliteit binnenshuis.

Pangua PureGlue multiplex panelen voldoen aan de wereldwijde CARB2 NAF (No Added Formaldehyde) regelgeving die de uitstoot van formaldehyde van houtproducten voor interieurs beperkt. Bovendien bevestigt de chemische analyse van de panelen de afwezigheid van gevaarlijke inhoudstoffen: daarom voldoet Pangua PureGlue aan de Blauer Engel-certificering.

Populieren zijn zeer snelle groeiers zijn en, afhankelijk van het gebruiksdoel, na 15 tot 25 jaar kaprijp. Deze snelle groei, de kunstmatige aanplant en het duurzame bosbeheer houden de populierenbossen in stand. Populieren multiplex is licht en sterk en daarom ideaal voor zowel decoratief als constructief gebruik.

Multiplex Populieren B/B - Pure Glue bijna 100% biobased verlijmd zonder formaldehyde, certificeirng CARB2 NAF en Blauer Engel, zeer lage emissie, 3050x1300x18mm.

FSC Mix Credit

Plaatmateriaal
Breedte 1300mm
Lengte 3050mm
Dikte 18mm
Structuur B/B
FSC Ja
PEFC Nee
Houtsoort Populieren
Verlijming Formaldehydevrij
Metallic Nee
Antislip Nee
Magnetisch Nee
Aanbevolen voor verticale toepassingen Ja
Aanbevolen voor horizontale toepassingen Ja
Antibacterieel N
Krasbestendigheid N
Algemeen
Afmeting 3050 x 1300 x 18
Toepassing Interieurinrichting
Maigreen
Beschikbaar keurmerk/certificaat Blauer Engel
CARB2/TSCA Title VI
Emissie Zeer lage formaldehyde-emissie
Conformiteit duurzaam bouwen BREEAM Ja
Conformiteit duurzaam bouwen BREEAM omschrijving Voldoet aan eisen BREEAM versie 2014v1 MAT5 Onderbouwde Herkomst
Conformiteit duurzaam bouwen LEED Ja
Conformiteit duurzaam bouwen LEED omschrijving Voldoet aan eisen LEED versie 4 MR credit Building Disclosure and Optimization Sourcing of Raw Materials
Conformiteit duurzaam bouwen WELL Ja
Conformiteit duurzaam bouwen WELL omschrijving Draagt bij aan WELL doelstellingen in de categorie: Lucht (Air) en Materialen (Materials)
LCA/EPD beschikbaar Ja
39650cm2 = 1st
3,96m2 = 1st
1pak = 33st
1st = 1st