text.skipToContent text.skipToNavigation

Offerte aanvragen.

Via de webshop is het mogelijk een offerte aan te vragen. Door de gewenste artikelen toe te voegen aan de winkelwagen en deze te openen, kun je vervolgens klikken op 'Vraag als offerte aan'.

Om de offerte aanvraag door te zetten in de webshop, is het verplicht een referentieregel en het opmerkingenveld in te vullen. Vervolgens kun je de offerte terugvinden via: Mijn account - offertes en daarnaast ontvang je vanuit Maiburg de offerte per mail.

Onze afdeling verkoop zal contact met je opnemen over de offerte, de offerte is vervolgens op twee manieren te accepteren. Via onze verkoop binnendienst of via de webshop. In de webshop kun je de offerte accepteren, door via Mijn account - offertes de juiste offerte te openen en te klikken op 'Offerte accepteren'

Meer informatie

Wil je informatie over de werkwijze en functionaliteit van de webshop? Bekijk dan de handleiding Maiburg-webshop of de video stappenplan Maiburg-webshop. Daarnaast hebben we een lijst samengesteld met de meest gestelde vragen.
Natuurlijk kun je ook contact met ons opnemen over het inloggen of andere functionaliteiten op de webshop, dan zijn we bereikbaar via de chat (icoon linksonder), via ecommerce@maiburg.nl of via 
0416 566 562.

 

                                                                                                  
                                                                                                  Maarten Maiburg
                                                                                                  E-commerce Manager