text.skipToContent text.skipToNavigation
Even geduld, we verzamelen alles voor je! Even geduld, we verzamelen alles voor je!
true

Openingstijden en leveringen zomerperiode.


In verband met de vakantieperiode zijn onze openingstijden en leveringen in week 30 t/m week 34 gewijzigd. Graag willen wij je hierop attenderen.

Openingstijden

De openingstijden van onze verkoopafdeling en magazijnen wijken iets af van onze gebruikelijke tijden. Onze verkoop en logistieke collega's staan voor je klaar op de volgende tijden:  

 • Week 30 t/m 34:    08:00 - 16:45

                                     vrijdag tot 16:30

 • Overige weken:     08:00 - 17:30

                                     vrijdag tot 16:30

Via onze webshop is het bestellen van goederen uiteraard wel 24/7 mogelijk. Wij zorgen voor een snelle afhandeling, direct na deze sluitingsuren.

Bewerkingen

 • De afdeling plaatbewerkingen is gesloten in de weken 30 t/m 32.
 • Onze snelle plakservice is niet operationeel in de weken 30 t/m 32.
 • De bandenmakerij is gesloten in de weken 30 t/m 32.

  Leveringen schuurmateriaal, lijmen en Lecol-producten

  Leveringen van standaard schuurmaterialen, lijmen en Lecol-producten blijven we tijdens de zomerperiode op dezelfde manier doen als je van ons gewend bent; vandaag vóór 16:00u besteld, heb je het de volgende leverdag in huis.
   

  Leveringen plaatmateriaal

  Week 32 hebben wij voor plaatmateriaal geen leveringen aan klanten. Afhalen is in ons houtmagazijn wel dagelijks mogelijk tot 12:00 uur. Orders die voor vrijdag 9 augustus 12:00 uur zijn ontvangen, worden vanaf maandag 12 augustus uitgeleverd


  Wij vertrouwen erop je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht je desondanks nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met een van onze verkoopcollega’s.