text.skipToContent text.skipToNavigation
Even geduld, we verzamelen alles voor je! Even geduld, we verzamelen alles voor je!
true

Openingstijden en leveringen.


In verband met de komende feestdagen zijn onze openingstijden en leveringen in de aankomende weken gewijzigd. Graag willen wij je hierop attenderen.

Openingstijden

  • Donderdag 9 mei (Hemelvaartsdag): gesloten
  • Vrijdag 10 mei: gesloten
  • Maandag 20 mei (2e pinksterdag): gesloten

Alle overige dagen zijn wij gewoon geopend. Via onze webshop is het bestellen van goederen uiteraard gewoon 24/7 mogelijk. Wij zorgen voor een snelle afhandeling, direct na deze sluitingsdagen.
 

Leveringen

In deze weken worden er op bovengenoemde dagen geen producten uitgeleverd. Houd hier dus rekening mee met je bestelmoment dat de laatste werkdag voor sluiting sluit om 16.00u zodat wij deze materialen 's avonds nog kunnen laden.   

 

Extra routes plaatmateriaal

Wij leveren in het grootste deel van Nederland 5 dagen per week. In de regio’s waar we dat niet doen, plannen we voor leveringen van plaatmateriaal waar nodig extra routes op de overige dagen. Zo komen leveringen in die week niet in het gedrang en helpen we jou zo goed mogelijk vooruit.

Hemelvaart (donderdag 9 mei & vrijdag 10 mei)
•    Woensdag 8 mei extra route Zuid-Limburg (zone 5). Bestellen voor dinsdag 7 mei 16.00 uur, wordt geleverd op woensdag 8 mei.
•    Dinsdag 7 mei extra route België (PC 35/36/37/39). Bestellen voor maandag 6 mei 16.00 uur, wordt geleverd op dinsdag 7 mei.