text.skipToContent text.skipToNavigation
Even geduld, we verzamelen alles voor je! Even geduld, we verzamelen alles voor je!
true


Technical Matt reeks uitgebreid, nu negen designs beschikbaar.


De introductie van Finsa’s Technical Matt bij Maiburg is alweer zo’n jaar geleden. Destijds werd het product gelanceerd met drie populaire en veelzijdige kleuren; zwart, wit en titan. Finsa Technical matt is het enige product in ons assortiment dat ook horizontaal goed toepasbaar is en daarmee hét alternatief voor Fenix plaatmateriaal! Na toevoeging van deze kleuren aan onze voorraadcollectie, kunnen we dan ook spreken van een ongekende populariteit van deze producten! Hoog tijd voor een uitbreiding van de kleurkeuzes. Wij zijn dan ook blij om te melden dat wij vanaf nu negen verschillende decors rechtstreeks uit voorraad kunnen aanbieden!

Eigenschappen van Finsa Technical Matt.

Technical Matt is een speciale toplaag, die speciaal is gemaakt voor verwerking als verticaal of horizontaal oppervlak. Deze finish is een combinatie van acryllakken en een uniek elektronenstralen-droogsysteem, waardoor de toplaag over unieke eigenschappen beschikt. Zo is het ultra-mat, heeft het een anti-fingerprint effect, voelt het fluweelzacht aan en is het goed bestand tegen oppervlakkige krassen.

Naast deze kenmerken heeft Technical Matt nog een aantal uitzonderlijke kwaliteiten, die vooral handig zijn in de keuken: het is bestand tegen droge hitte en geschikt voor contact met voedsel. Ook is het antibacterieel en gemakkelijk te reinigen. Het is zelfs opgewassen tegen desinfectiemiddelen zoals bleekmiddel en waterstofperoxide.
 

 


 

De totale reeks Finsa Technical Matt bestaat nu uit 9 decors, waarvan 7 unikleuren en 2 marmerlook decors.


Nieuwe designs

Nu de platen al een tijdje verkrijgbaar zijn, is het te merken dat de drie verschillende kleuren niet langer toereikend zijn voor de vraag vanuit de markt. Het designteam van Finsa is daarom in de trends van nu gedoken en bracht een aantal nieuwe decors uit voor deze unieke finish. Tijdens de beslissing over de eerste drie kleuren Technical Matt werd al getwijfeld over andere zachte lichte kleuren, naast stralend wit.

Het is dan ook geen verrassing dat er nu twee nieuwe lichtgekleurde decors, namelijk een lichtgrijs en lichte aardetint, aan de serie zijn toegevoegd. Naast de lichte designs zijn er ook twee donkere kleuren toegevoegd, een donkerblauw en donkergroen. Deze vallen geheel in de trend van de donkere interieurs. Zonder zwart te zijn blijven ze industriële en/of chique stijl houden en zijn ze zeker geschikt voor bijvoorbeeld een prachtige en unieke keuken. Combineer ze bijvoorbeeld met een messing of brons handgreep voor een luxueuze look. De serie wordt afgerond met een marmerlook in zwart en wit; alweer enige jaren terug van weg geweest en een vaste waarde in de decorprogramma's van de diverse merken. 

Zien? Bekijk de producten en vraag direct je samples aan in onze webshop!