text.skipToContent text.skipToNavigation

Meubelpanelen

Met standaard meubelpanelen kan je direct aan de slag met het monteren van je (keuken)kasten. Wij hebben standaard meubelpanelen verkrijgbaar in ons Econ-decorporgramma in de kleuren wit, licht- en donkergrijs en zwart in onderstaande afmetingen:
 
  • Econ 1004 Leliewit 1-zijdig ABS 2 mm. 2800 x 400/500/600* x 18 mm. 
  • Econ 1018 Muisgrijs 1-zijdig ABS 2 mm. 2800 x 600 x 18 mm.
  • Econ 1019 Grafietgrijs 1-zijdig ABS 2 mm. 2800 x 600 x 18 mm.
  • Econ 1030 Zwart 1-zijdig ABS 2 mm. 2800 x 400/600* x 18mm.
*600 mm breed ook uit voorraad verkrijgbaar met 2-zijdig ABS.

Is dit niet de maat die je zoekt? Geen probleem, wij helpen je graag. Onze afdeling plaatbewerkingen zaagt alle gewenste materialen op maat, beplakt ze met HPL of voorziet ze van een nette afwerking met kantenband. Uiteraard zijn hierbij andere decors naar keuze uit ons gehele voorraadassortiment ook geen enkel probleem.

Nog geen klant? Registreer je hier!

Wat is een meubelpaneel

Een meubelpaneel is een kant-en-klaar paneel, voorzien van ABS-kantenband, in standaard afmetingen en kleuren, waarmee het corpus van bijvoorbeeld kledingkasten, keukenkastjes of andere maatwerkmeubels direct kunnen worden gemonteerd. Bij Maiburg vind je de meest gangbare maten meubel panelen van gemelamineerd spaanplaat. Met name de panelen van 400mm, 500mm en 600mm breed worden afgenomen. Hiermee versnel en vereenvoudig je het proces van het maken van jouw meubel.

Meubelpanelen wit

Meubelpanelen worden voornamelijk gebruikt in de meubel- en interieurbouw. Witte meubelpanelen worden vaak gebruikt voor het bouwen van het corpus, de binnenkant, van kasten. Dit is dan ook de meest gangbare kleur. We zien hierbij echter een trendverschuiving naar andere, warmere kleurtinten. Een paneel in een willekeurige kleur naar keuze uit ons assortiment is altijd mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden! 

Meubelpanelen zwart

Zwart is het nieuwe wit. Steeds vaker zien we deze kleur terug in interieurs, wat garant staat voor een hoogwaardige en chique uitstraling van je meubels. Ook in standaard meubelpanelen is zwart een veelgebruikte kleur. Wij bieden deze standaard uit voorraad aan in 2 afmetingen, maar vraag ons gerust ook naar andere mogelijkheden want wij produceren deze op maat gemaakt en leveren ze al vanaf een aantal werkdagen bij jou af.

Kast maken met meubelpanelen

Met meubelpanelen kun je kostbare tijd besparen in je werkplaats. De kwalitatieve hoogwaardige panelen bieden wij aan in ons Econ-assortiment. Hierdoor is er een kleurkoppeling te maken met de andere decoratieve materialen in het Econ-assortiment waardoor dezelfde kleur toepasbaar is als HPL, gemelamineerd spaanplaat en ABS-kantenband. Zo kun je zowel horizontaal als verticaal het meubel van dezelfde kleuren en structuren voorzien.

Deze panelen hebben als resultaat hogere productiesnelheden, minder zaagverliezen en hogere weerstand. De meubelpanelen kun je combineren met alle decors van de topmerken in ons assortiment voor kastfronten die in het zicht zijn. Zo creëer je eenvoudig meubels voor je klanten.

Meubelpaneel kopen

Meubelpanelen koop je bij Maiburg! Klik op onderstaande button voor ons voorraadassortiment. Heb je jouw artikel gevonden? Login voor jouw eigen nettoprijzen, levertijden en het plaatsen van een bestelling! Zit het meubelpaneel dat jij nodig hebt er onverhoopt niet bij? Neem dan contact op met ons. Wij helpen vakmensen vooruit.

Nog geen klant? Registreer je hier!