text.skipToContent text.skipToNavigation
Even geduld, we verzamelen alles voor je! Even geduld, we verzamelen alles voor je!
true

Multiplex Panguaneta.

De core business van Panguaneta is de industriële productie van multiplex panelen die hoofdzakelijk bestemd zijn voor de volgende branches: automotive, jachtbouw, meubilair, bouw, interieurbouw en retail. Deze Italiaanse leverancier heeft zich altijd onderscheiden door innovatie te koppelen aan de hoogste kwaliteitsstandaarden. 
Panguaneta logo

Duurzame multiplex van Panguaneta

Panguaneta heeft veel aandacht voor duurzaamheid. Als grondstof wordt uitsluitend hout uit duurzaam beheerde bossen gebruikt. Een FSC- of PEFC-certificering is dan ook de standaard. De formaldehyde en lage emissies krijgen daarnaast ook veel aandacht. Met Pangua PureGlue introduceert Panguaneta volledig formaldehydevrij verlijmd multiplex met een extreem lage emissie. 

Door toepassing van deze multiplex kan een belangrijke bijdrage worden geleverd aan terugdringing van emissies en een gezond binnenklimaat. Sluit aan op duurzaam bouwen met LEED en BREEAM. Zeer geschikt voor toepassing in verpleeg- en ziekenhuizen, kinderdagverblijven en scholen. Panguaneta is de eerste Europese fabrikant die beschikt over een CARB2 NAF certificaat.

Panguaneta leveringsprogramma

Maiburg biedt vier productgroepen aan met Panguaneta constructief plaatmateriaal: beuken, buigtriplex, ceiba en populieren. Populieren multiplex is licht en sterk en daarom ideaal voor zowel decoratief als constructief gebruik. Ceiba multiplex is een lichtgewicht plaat voor binnen timmerwerk. Het is licht van kleur en zeer gemakkelijk te verwerken. Het splintert nauwelijks en is goed schilderbaar. De stabiliteit en de homogeniteit van deze houtsoort maken de ceiba triplexplaat tot een zeer gewaardeerd product.

Bekijk al onze Panguaneta plaatmateriaal via de webshop.

Panguaneta informatie