text.skipToContent text.skipToNavigation
Even geduld, we verzamelen alles voor je! Even geduld, we verzamelen alles voor je!
true

BLS adembescherming

BLS is specialist in het produceren van ademhalingsbeschermingsmiddelen. In het assortiment vind je volgelaatsmaskers, halfgelaatsmaskers, spuitmaskers, fijnstofmaskers en filters.

BLS volgelaatsmaskers

De BLS volgelaatsmaskers hebben een perfecte verdeling van veiligheid en comfort. De bajonetaansluiting zorgt voor een gemakkelijke en snelle aansluiting. Door gebruik te maken van het masker wordt het gehele gezicht (mond, neus, ogen en voorhoofd) beschermd. 

In ons assortiment vind je de BLS 5600. Dit masker is gemaakt van zacht themoplastisch rubber en circuleert de luchtstroom, zodat het masker niet zal beslaan. Het masker is universeel en heeft een anti-condenslaag met een polycarbonaat krasbestendig scherm. Het volgelaatsmasker is eenvoudig op te zetten en laat geen striemen na op het gezicht na het gebruik. Alle losse BLS filters kunnen voor dit masker worden gebruikt die snel en veilig aan te sluiten zijn. Door het veilige begrendelingsmechanisme wordt duidelijk gemaakt of het filter goed is geplaatst.

Volgelaatsmasker BLS 5600

BLS halfgelaatsmaskers

In ons assortiment zit de BLS 4000 R halfgelaatsmasker en is beschikbaar in S/M en M/L. Het masker is comfortabel en makkelijk schoon te houden. De grote filters zorgen voor een lage ademweerstand wat het gebruik ten goede komt. Het halfgelaatsmasker is lichtgewicht en filters kunnen makkeijk en snel worden geplaatst door het BLS B-Lock filter (bajonetsluiting).
 
Halfgelaatsmasker BLS 4000 R

BLS spuitmaskers


De BLS spuitmaskers zorgen voor een bescherming tegen spuitnevel en het inademen van verfdampen. In ons assortiment vind je het verfdampmasker A2P2 compleet BLS 8100. 
De BLS 8100 biedt bescherming tegen stofdeeltjes en gassen. Door de vorm van het masker is de pasvorm perfect.  
Verfdampmasker A2P2 compleet BLS 8100
 

BLS stofmaskers


De BLS stofmaskers hebben een FFP3 beschermfilter. Hierdoor wordt de ademhaling niet alleen tegen fijnstof beschermd, maar ook tegen de meest schadelijke stoffen, dampen en spuitnevel. In ons assortiment vind je de volgende producten: 

Fijnstofmasker FFP2 BLS 829 Flickit Fijnstofmasker FFP3 NR D BLS Zeo 30

Gebruiksvideo BLS Flickit


Gebruiksvideo BLS halfgelaatsmasker serie 4000