text.skipToContent text.skipToNavigation
Even geduld, we verzamelen alles voor je! Even geduld, we verzamelen alles voor je!
true

Vloer polijstmachine.

Een werkelijk unieke machine van Lägler. Door zijn unieke ontwerp is deze machine wel heel erg gemakkelijk te bedienen. Met deze machine is het mogelijk om een krasvrij schuurresultaat te krijgen. Erg belangrijk als je voor de allerhoogste kwaliteit wilt gaan bij vooral ingekleurde houten vloeren. De Lägler Trio is verder uniek doordat het speciale stofafzuig systeem het mogelijk om vrijwel stofvrij te werken, zelfs zonder externe stofzuiger.

Lägler vloerschuurmachines

Lägler® ontwerpt en verbeterd al meer dan 50 jaar de alom bekende schuurmachines. Door de topkwaliteitsnorm en alle technische innovaties is Lägler® 's werelds toonaangevende fabrikant op het gebied van vloerschuurmachines.

Lägler vloerschuurmachines voordelen:
  • Gebruiksgemak
  • Onderhoudsvriendelijkheid
  • Voldoen aan de milieu- en veiligheidseisen

Lägler Trio polijstmachine met LED-lamp

Deze schuur polijstmachine heeft drie aangedreven schijven die in rubberlagers zitten, zodat ze mooi over de vloer bewegen. Met een diameter van 203mm per schijf en een totale diameter van 460mm kan je met deze machine overal nog werken, ook in een hal of smalle doorgang. De stofzuigunit zit direct vast aan de machine en garandeert een minimum aan stof (lees stofvrij). Deze machine is makkelijk uit elkaar te halen, zodat je een extra gewicht van 8kg hebt, een stofzuigunit van 24 kg en een schuureenheid van 54 kg. Het gaat dus ook hier om een zware machine van 78Kg, maar dit is ook de reden waarom hij zo goed is in zijn werk. Belangrijk, hij schuurt tot op 30mm van de muur.
  Lägler Trio drieschijfsmachine


 

Advies nodig?

Advies nodig of vragen over onze polijstmachine? Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies en uitgebreide informatie.

Contactgegevens:
Telefoon: +31 (0)416 566 540
E-mail: verkoop@lecol.nl